zoot

Afla daca parul tau este suficient de sanatos pentru a putea fi vopsit

Desigur, ne place sa fim in pas cu moda si imbratisam cu drag schimbarile de look. De la stylingul excesiv la schimbarea periodica a culorii, incepem sa avem dubii asupra sanatatii podoabei capilare. Oare ar mai suporta inca o schimbare?

Elizabeth Maloy, stilist in cadrul salonului Paul Labrecque din New York, a stat de vorba cu editorii InStyle si le-a impartasit acestora o metoda simpla de a verifica daca parul nostru este suficient de sanatos pentru a putea fi vopsit in conditii de siguranta.

“Desprinde o sectiune de par si tine-o intre degete, intinsa. Adauga o picatura de apa peste suprafata sectiunii si numara pana cand aceasta se absoarbe complet in par”

Daca picatura de apa se absoarbe in par in mai putin de 10 secunde, atunci cuticula firului de par este compromisa iar parul puternic deteriorat. A te vopsi in acest caz nu este recomandat.

Renunta o perioada la produsele de styling si concentreaza-ti intreaga atentie asupra ingrijirii parului. Aplica de doua ori pe saptamana un tratament puteric hidratant, investeste intr-un ser profesional si repeta testul la cateva saptamani. Vei observa de fiecare data imbunatatiri si in curand ii vei putea schimba culoarea in ton cu ultimele tendinte.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.