zoot

AFLA cum sa fii fotogenica. Este mai usor decat crezi!

Ai si tu o prietena care arata intotdeauna grozav in poze? Profita de sarbaturile de iarna pentru a practica toate trucurile pe care ti le vom impartasi in randurile de mai jos:

Cum sa fii fotogenica

Identifica partea fetei care te pune in valoare

N-o spunem noi! Conform unui studiu publicat in Experimental Brain Research, profesorul Dr. James Schirillo si colegii sai au rugat participatii la studiu sa evalueze nivelul de atractivitate a zece femei si zece barbati, pe baza unor imagini. S-a dovedit ca de fiecare data persoanele care-si aratau partea stanga a fetei erau apreciate ca fiind mai agreabile.

Intoarce usor fata

Intoarce-ti usor fata cand privesti la camera. Chipul usor intors (arata mai mult din partea fetei care te pune in valoare) este mult mai magulitor decat chipul care priveste drept in camera deoarece trasaturile fetei primesc mai mult definitie. Acesta-i secretul pometilor sculptati

Nu fi persoana cea mai aproapiata de camera

Fotografiile de grup! N-ai cum sa scapi de ele. Daca vrei sa fii fotogenica, nu face greseala de te regasi cel mai aproape de camera. Inevitabil vei iesi mai mare si disproportionata. Incearca, pe cat posibil, sa te pozitionezi la acelasi nivel cu celelalte persoane din imagine.

Cere-i fotografului sa aleaga un unghi mai jos

Cand poza este luata din picioare, dintr-un unghi mai jos, silueta ta pare mai inalta si mai slaba. Iluzia unor kilograme in minus este intotdeauna binevenita, nu-i asa?

Cere-i fotografului sa te fotografieze de sus

Atunci cand te lasi imortalizata intr-o pozitie de sezut, cere-i fotografului sa te fotografieze de sus si inclina-ti usor capul astfel incat sa intalnesti obiectivul camerei. Acest truc iti va defini linia maxilarului si vei arata grozav in poze.

Relaxeaza-ti zambetul

Ai o aversiune de aparatul de fotografiat si pari mereu crispata in poze? Inchide ochii, respira adanc, umezeste-ti dintii cu limba si deschide ochii inainte ca shutter-ul sa faca click.

Controleaza-ti postura

Spatele drept, bustul inainte, umerii trasi in spate si lasati usor in jos, bratele departe de corp (sau in sold) si barbia impinsa usor in fata. Astfel eviti cele mai mari neajunsuri care ruineaza fotografiile si te fac sa crezi ca nu esti fotogenica: postura cocosata, bratele groase si gusa. Tine minte aceste cinci retusuri inainte de a te lasa fotografiata.

Acum ca ai invatat cum sa fii fotogenica, pune in practica toate trucurile pe care ti le-am impartasit si exerseaza in fata oglinzii. Stii cum se spune ‘practice makes perfect!’. Se aplica si in acest caz.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.