zoot

Afla care este culoarea ojei de unghii cu care nu vei da gres in nicio imprejurare

Iar prin imprejurare intelegem orice situatie in care este recomandat sa te prezinti cu o manichiura impecabila. Imagineaza-ti o culoare pe care ai putea la fel de bine sa o porti la birou, cat si pe covorul rosu. Imagineaza-ti o culoare care va face o buna impresie atat la o prima intalnire amoroasa cat si la o intalnire de afaceri. O culoare care iti subliniaza feminitatea si arata interesul tau pentru a arata impecabil, indiferent de imprejurare. O culoare care nu se demodeaza niciodata, fiind prezenta de la sezon la sezon pe podiumurile de moda.

Este vorba de orice culoare de oja Nude, cat mai apropiata de culoarea pielii. Aplicand o oja de culoare Nude, unghiile tale vor parea femine, ingrijite dar si mai subtiri, mai elegante si mai seducatoare. Oja de culoare Nude este preferata celebrei actrite Sofia Vergara, care o foloseste atat in viata de zi cu zi cat si in cadrul aparitiilor pe covorul rosu.

Exista o mare varietate de oje Nude existente pe piata:

1 Comment
  1. Era si de asteptat ca e vorba de Oja Nude. Dar am intrat sa vad daca am dreptate. E cea mai potrivita pentru orice ocazie. Iar pe locul doi cred ca e oja rosie / vin de burgundia (o nuanta potolita).

Leave a Reply

Your email address will not be published.