zoot

Acum poti sa folosesti peria Clarisonic pentru a-ti aplica fondul de ten si alte produse cosmetice

Peria sonic foundation brush’

Daca detii un dispozitiv pentru curatarea tenului Clarisonic, avem o veste buna pentru tine: tocmai a aparut pe piata capul de perie ‘Sonic Foundation Brush’. Avand la baza o tehnologie patentata, bazata pe oscilatii, peria generala 18.000 micro-impulsuri pe minut si asigura o aplicare perfecta a fondului de ten in 60 de secunde.

Echipata cu peri antimicrobieni si neporosi, este usor de curatat dupa utilizare. Un alt avantaj al periei este faptul ca absoarbe foarte putin produs astfel incat ai nevoie  de o cantitate mai mica de fond de ten pentru a-ti uniformiza culoarea tenului.

Capul de perie se ataseaza dispozitivelor de curatare, fiind compatibila atat cu Mia 1, Mia 2 cat si Mia FIT sau Smar Profile. Astfel, te poti bucura atat de un dispozitiv de curatare cat si de o perie profesionala pentru aplicarea fondului de ten in timp record.

Peria ajunge si in locurile mai putin accesibile, oferind o aplicare uniforma. O poti folosi atat pentru fondul de ten lichid cat si stick, pentru crème BB si CC cream, pentru corector sau anticearcan dar si pentru produsele de conturare a fetei. Datorita oscilatiilor, efectul obtinut este unul air-brushed.

Ai toate motivele sa folosesti peria Sonic Foundation Brush:

  • Economisesti timp. Baza tenului este gata intr-un minut.
  • Obtii un efect air-brushed si omogen, chiar si in zonele mai putin accesibile
  • Economisesti bani, folosind o cantitate mai mica de produs.
  • Te bucuri de un pret foarte bun la achizitie, comparativ cu cel am pensulelor manuale profesionale.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.