zoot

Actualizeaza-ti motul in varful capului

Nu-i de mirare ca viata ti se pare monotona cand porti aceeasi coafura zi de zi. Nimic nu-i mai simplu decat sa-ti prinzi un mot in varful capului, chit ca te pregatesti sa pleci la cumparaturi, inveti pentru examene sau faci curat in casa. Simplu dar plictisitor. Cu doar cateva schimbari mici vei putea iesi din rutina, transformand coafura preferata intr-o coafura de covor rosu.

Mot 1
Foto: Instagram / chialamarvici

Prinde-ti doar calota intr-un mot in varfului si lasa restul parului sa cada pe umeri. Daca alegi sa-ti ondulezi lejer suvitele vei obtine un aer boho fara cel mai mic efort.

Mot 2
Foto: Instagram / redken5thave

Incorporeaza o impletitura in coafura ta preferata. Sau mai multe. Apleaca capul si impleteste de la baza gatului si fixeaza impletitura cand ai ajuns in crestetul capului.

Mot 3
Foto: Instagram / guidopalau

Fii indrazneata si alege nodurile bantu in locul motului in varful capului. Sectioneaza-ti parul in patru sectiuni egale si prinde-le in cozi cu ajutorul elasticelor transparente. Imparte fiecare sectiune in doua suvite, rasuceste unele in jurul celorlate si fixeaza-le la baza intr-un mini coc.

Mot 4
Foto: Instagram / Khloe Kardashian

De ce sa-ti faci un singur mot in varful capului cand doua arata mai bine. Sectioneaza-ti parul pe mijloc si prinde-ti doua moate. Daca ai parul scurt sau rar, tapeaza cozile pe lungimea firului de par pentru a obtine mai mult volum.

Mot 6
Foto: Instagram / Elegans Kuafor

Sau fii mai indrazneata decat prietenele tale si arata-ti tunsoarea partial rasa cu ajutorul unui mot dezordonat in varful capului.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.