zoot

ACTUAL: Blugii crop evazati cu patch-uri

Printre recomandarile sezonului curent in materie de jeans intalnim un croi particular care ne este familiar inca din sezonul trecut: blugii crop cu terminatie evazata. Ii poti comanda atat online cat si din magazinele tale preferate. Cu toate acestea, sezonul curent propune un mic artificiu, tot in zona terminatiei: patch-urile.

Re done 2
RE/DONE

Spre deosebire de patch-urile obisnuite, acestea nu sunt aplicate peste material ci sunt cusute undeva de sub genunchi pentru a accentua evazeul. In plus, nu sunt diferente foarte mari de culoare intre patch si restul tesaturii.

Paige
PAIGE

Blugi crop evazati pot avea tiv sau o terminatie nefinisata.

Re done
RE/DONE

Desigur, sunt siluete care pot purta orice tip de terminatie insa, pentru a merge la sigur, alege un tiv care se termina fix deasupra gleznei.

Paige 2
PAIGE

Daca nu stii cum sa-i accesorizezi, mergi la sigur cu un toc patrat. Daca vrei sa incalti ghete sau botine, alege unele lungi si fii atenta ca terminatia jeansilor sa se termine la nivelul sau peste incaltaminte. Desigur, ii poti purta si cu o pereche de saboti fara toc  pentru a obtine un look relaxat, de weekend.

Binteles, poti duce la extrem trendul, adoptand un croi lung, un patch si un evazeu la fel de puternic. Jeansii sunt decolorati, intr-un mix de texturi, au talie  joasa si rupturi in genunchi.

Mango blugi evazati

Mango. Pret: 199 lei. Detalii / Cumpara online 

Daca esti constransa de buget, poti alege o pereche de blugi la moda, cu reducere. Fac parte din colectia Zee Lane, intr-un albsatru neutru cu un aspect usor decolorat si terminatii franjuite:

Blugi evazati crop

Zee Lane. Pret redus: 79 lei. Detalii / Cumpara online 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.