zoot

Acestia sunt ochelarii momentului si trebuie sa-i ai

Ochelarii de soare nu mai sunt de mult timp un mijloc de protectie impotriva razelor UV, ci un accesoriu impus de moda pentru a fi cool si monden. Desi continua sa te protejeze de la a privi piezis si a face riduri premature, o pereche de ochelari actuali pot face mai mult de atat.

O pereche de ochelari te va apara de privirile curioase ale celorlalti, pot ascunde o noapte lunga sau lipsa machiajului. Sunt foarte buni atunci cand vrei sa te ascunzi de catre cei din jur, chit ca esti obosita sau nu ai chef sa socializezi. Pot camufla ochii rosii sau chiar si ridurile, daca vorbim de o varianta supradimensionata. Adu-ti aminte de toate femeile elegante care si-au facut aparitia in public cu o pereche supradimensionata de ochelari.

Nu numai ca nu dau rau la majoritatea purtatorilor, aduc un strop de glam chiar si unei tinute lipsite de efort. Anumite modele clasice, precum ochelarii Rau-Ban avator, vor fi mereu legati de imaginea unui star si reusesc sa puna punctul pe ‘i’ in orice tinuta.

Forma este mai putin importanta, desi este bine intotdeauna sa alegi una care te avantajeaza si se potriveste perfect cu forma fetei tale. Identific-o printre cele mai populare modele de ochelari in 2017.

Top 3 modele de ochelari in 2017

Ochelarii rotunzi – ideali pentru fata patrata si unghiulara, stau suficient de sus ca sa minimizeze linia maxilarului.

Ochelari rotunzi dolce
Dolce Gabbana

Ochelari cat-eye extrem – ideali pentru fata rotunda, minimizeaza rotunjimea avand forme colturoase.

Ochelari cat eye tom ford
Tom Ford

Ochelarii supradimensionati – ideali pentru orice forma a fetei, atata vreme cat se respecta proportiile.

Ochelari supradimensionati linda farrow
Linda Farrow

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.