zoot

Acestia sunt jeansii pe care-i vei purta intreaga vara

Pasiunea designerilor pentru tiv nu mai reprezinta o noutate. Scurtat, taiat, franjurat sau rasucit, tivul jeansilor a fost intr-o continua schimbare, precum si croiul. Desi toate aceste schimbari anuntau o indepartare de la croiul skinny, se pare ca ne-am inselat.

Blugi crapati
Foto: 3×1 / RE/DONE

Cele mai multe dintre noi nu erau pregatite sa renunte la acest croi care ne imbratiseaza corpul ca o manusa. De altfel, ne-a fost alaturi aproape o decada, ca acum sa-l uitam undeva intr-un colt prafuit al dulapului? Designerii vin cu o propunere pe care n-o poti refuza: tivul despicat.

Chit ca este vorba de o pereche de jeansi skinny sau unii evazati, crapaturile laterale, mai mult sau mai putin pronuntate, vin ca noutate a sezonului cald. Trendul este propus de 3×1, 7for all Mankind si GRLFRND si este atat de nou incat nu ne putem pronunta inca asupra gradului de penetrare. Cert este ca a inceput sa fie vazut cu o saptamana inainte de a incepe festivalul de muzica Coachella iar prima dintre vedetele care l-au adoptat a fost, nimeni alta decat Bella Hadid.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.