zoot

Aceeasi tunsoare, alta infatisare. Schimba-ti look-ul fara sa-ti tai parul!

Reinventeaza-te permanent, nu doar pentru a tine pasul cu ultimele tendinte ci pentru o doza dubla de incredere in sine. Da frau liber creativitatii tale si opreste-te asupra acestor 10 trucuri care-ti schimba infatisarea fara a implica o schimbare radicala la coafor. Aceeasi tunsoare, alta infatisare.

 

Schimba-ti look-ul fara sa-ti tai parul!

Cunoastem aversiunea ta fata de foarfece atunci cand vine vorba de a-ti taia mai mult de doi centimetri din lungimea parului. Parul lung, definitia suprema a feminitatii, poate deveni banal atunci cand nu esti dispusa sa te reinventezi. Purtat mereu in acelasi fel, isi pierde capacitatea de a surprinde iar tu nu mai manifesti niciun fel de emotie cand iti privesti infatisarea in oglinda asa ca iti propun sa-ti reinventezi look-ul caci o schimbare mica iti poate aduce zambetul pe buze si-ti poate creste stima de sine.

 

Schimba-ti cararea!

Cararea! Un detaliu atat de nesemnificativ face o diferenta enorma. Iti propun sa-ti schimbi partea pe care-ti faci cararea iar daca de obicei obisnuiesti sa porti o carare intr-o parte, experimenteaza cararea pe mijloc si vei observa schimbarea de look obtinuta. Fa aceasta schimbare pe parul proaspat spalat, usor de manevrat si de coafat in directia dorita.

cum sa-ti schimbi infatisarea
bob fals

Credit poze: Eva Rinaldi / Flickr.com CC

Mizeaza pe un bob fals

Uneori este bine sa mimezi o tunsoare scurta desi parul tau este lung! Nu trebuie sa renunti la zeci de centimentri pentru a capatat instant un bob. Intr-un articol precedent iti aratam cum sa-ti faci o coafura de tip bob fals. Iata un look pe care ar trebui sa-l iei in considerare.

[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]Foloseste butoanele <Inainte< si <Inapoi> de mai jos pentru a naviga in galerie [/colored_box]

 

Inapoi1 din 5Inainte
Foloseste sagetile ← →

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.