zoot

ACEASTA placa de par iti stilizeaza parul la temperaturi de sub 0 grade!

Placa de indreptat inverse
INVERSE. Pret: $299 inversehair.com

Un dispozitiv simplu si elegant iti trateaza parul la temperaturi de sub zero grade! Fa cunostinta cu INVERSE, un aparat de styling unic care blocheaza si retine umiditatea parului, imbunatateste rezistenta, textura si elasticitatea parului tau! Obtii un par moale, puternic si sanatos. Fara chimicale, fara caldura, fara efort!

Proiectat special, acest dispozitiv de styling contine doua placi umplute cu o solutie special formulata care actioneaza sub actiunea temperaturilor scazute. Usor de detasat, se introduc in congelator, se congeleaza si se ataseaza dispozitivului care se foloseste la fel de usor ca si o placa de par.

 

Beneficiile dispozitivului INVERSE

Spre deosebire de placile de par care folosesc temperaturi ridicate pentru a stiliza textura parului, Inverse nu elimina umeaza din par, fiind o alternativa mult mai sanatoasa. Clientii marturisesc ca parul lor se simte mai sanatos si mai hidratat.  Blocand umezeala, parul ramane hidratat, se simte mai moale si pare mai stralucitor. Cu un efect puternic de netezire, textura arata grozav, este usor de stilizat si de periat, oferindu-ti controlul de care ai nevoie. In plus, lupta eficient impotriva electrizarii si face parul cret sa cada frumos si sa arate uimitor.

Fara sa deterioreze structura firului de par, te bucuri de par puternic care nu este predispus ruperii in urma stilizarii.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.