zoot

99 de fantezii pentru o viata sexuala implinita

Recomandare de carte:

 99 de fantezii pentru o viata sexuala implinita

 – Margot Saint Loud

Ed. NEMIRA, Colectia erOtikos non-fictiune

99-de-fantezii-pentru-o-viata-sexuala-implinita

“Haideti, ce naiba! Doar suntem intre fete. Asa ca fiti sincere: nu ati visat niciodata sa fiti in mintea unui barbat, de preferat barbatul vostru, fie si numai pentru cateva clipe? […] Oare ce o fi gandind cand zareste un san pe plaja, o vedeta de cinema in costumul Eveei pe coperta revistei voastre sau pe cei doi eroi sarutandu-se languros la sfarsitul filmului? Nu suntenti curioase? Serios?

Si daca v-as spune ca, spre deosebire de aproximativ 19% dintre femei, aproape 60% dintre barbati se gandesc de cateva ori pe zi la sex? Nu, nu tocmai in stilul pupaturii caste pe care o schimbati dimineata cand va treziti, de genul “Buna dimineata, draga mea!” Nu. La sex, la fund, la iubirea fizica, adevarata, cea care transporta, care imbata, care electrizeaza. O iubire in toate sensurile, sub toate formele, oriunde si oricand. La un sex atat de dezlantuit incat vou, de la inaltimea imensei voastre experiente de Venus domestica, nu v-ar ramane decat sa rositi.

[…] Daca vreti sa va pastrati barbatul indragostit si atent langa voi, va trebui sa acceptati aceasta idee: de fiecare data cand se gandeste la sex, omul vostru nu isi inchipuie in mod necesr obisnuitele si sanatoasele voastre tumbe de sambata seara.

[…] Si, decat sa-i fac reprosuri, decat sa lup zadarnic impotriva milioanelor de fantezii la care viata il expunea in fiecare zi, am inteles cel mai bun mijloc de a folosi aceasta energie sexuala exclusiv in avantajul meu era sa ma inscriu pe cat posibil pe linia acestor fantezii ale lui. Nu poti deturna cursul unui fluviu, dar poti invata sa navighezi pe el. Incearca sa-l inchizi intr-un canal si se va revarsa la primul potop. Cu alte cuvinte, va zbura spre alte cuiburi…”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.