zoot

6 tunsori celebre. Inspiratie de moment indiferent de lungimea parului

Iata 7 tunsori celebre care te vor inspira in 2014. De la tunsoarea pixie la buclele sexy, ai 7 variante in care iti poti tunde parul, indiferent de lungimea acestuia.

tunsoare par scurt. tunsoare pixie

Tunsoare Pixie

Desi tunsoarea capata valente internationale pe care pur si simplu nu le poti neglija, pe meleagurile autohtone vedetele nu se dau in vant dupa adoptarea acestui trend. Incepand cu Audrey Hepburn, continuand cu Leslie Caron, Twiggy sau Mia Farrow pana in zilele noastre, cand vedete precum Pamela Anderson sau Beyonce renunta la celebrele lor podoabe capilare in favorarea parului scurt, tunsoarea pixie castiga mai mult teren ca niciodata in 2014.

A-ti tunde parul nu este o decizie usoara, mai ales in cazul femeii tinere si trebuie sa fii foarte sigura de aceasta decizie inainte de a te grabi sa alegi o tunsoare pixie doar pentru ca este in voga.

Este posibil sa nu te obisnuiesti foarte repede cu noua ta imagine in oglinda si sa iti lipseasca coafurile nelimitate de cand aveai parul lung. Gandeste-te ca vei spune adio mult indragitei cozi de cal si nu vei mai avea ocazia sa iti faci impletituri.

Admir femeile care poarta parul scurt, de tipul unei tunsori pixie. Au facut o declaratie de moda si au demonstrat mult curaj renuntand la portretul de papusa barbie cu care suntem obisnuite. Da, iti trebuie o mare doza de indrazneala sa iesi din tipar.

Altfel sta treaba in cazul femeii mature. O tunsoare pixie o poate avantaja si sa nu uitam ca este extrem de practica incat poti spune adio celor cateva zeci de minute petrecute zilnic pentru a-ti usca sau coafa parul.

Credit poze tunsori: Eva Rinaldi, Flickr.com CC

Inapoi1 din 6Inainte
Foloseste sagetile ← →

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.