zoot

7 trucuri pentru bucle rezistente

Bucle rezistente pe durata intregii zile? Da, se poate, chiar si in cazul celei mai incapatanate texturi a parului. Cum? Cu produsele de styling corespunzatoare, tehnica potrivita si ondulatorul de calitate.

bucle rezistente
Credit foto: Steve Snodgrass, Flickr.com CC

1. Pregateste-ti parul inainte de a-ti face bucle

Aplica spuma de par cand parul este uscat in proportie de 50-70%, dupa care usuca-l cu peria de volum inainte de a folosi ondulatorul.

2. Daca ai parul foarte fin….

Il recunosti cand iti scapa printre degete…. n-ar fi rau sa iti faci bucle pe parul de a doua zi cand deja produsul de styling l-a facut ceva mai aspru. Un alt truc pentru a obtine o textura potrivita pentru bucle rezistenta consta in impletirea parului proaspat spalat in mai multe cozi.

3. Fa-ti bucle pe par uscat 100%

Duse sunt vremurile in care trebuia sa uzi parul inainte de a-l ‘incinge’ practic pe ondulator. Adio acel sfarait. Buclele rezistente se obtin pe par uscat complet.

4. Alege-ti cu grija ondulatorul

Este posibil ca textura fina a parului tau sa nu fie singura responsabila pentru faptul ca buclele nu tin. Aici intra in discutie calitatea ondulatorului dar si diametrul acestuia. Iti propun Rowenta Curl Activ si iti vei schimba perceptia asupra ondulatoarelor. Singura obiectie in cazul acestui produs consta in diametrul prea mic.

5. Inceara tehnica de ‘pinning’

Odata obtinuta o bucla, ruleaz-o pe degete si prinde-o cu o agrafa pentru a se raci natural. Fa acelasi lucru si cu celelalte bucle. Cand ai terminat de ondulat si de prins tot parul, asteapta 10-15 minute inainte de a le elibera. Iar daca te grabesti…

6. O explozie de aer rece

… Finiseaza coafura cu un jet de aer rece provenind de la uscatorul de par cu difuzor.

7. Nu uita de fixativ daca vrei bucle rezistente

Este evident ca un fixativ de calitate te va ajuta sa obtii bucle rezistente pe parcursul intregii zile. Insa nu exagera cu aplicarea produsului pentru ca buclele fixe si rigide, tip sarma, sunt ultimele de dorit in vara lui 2014.

Ai vazut noul ondulator profesional Mira Curls? 
Tehnologia care revolutioneaza buclele!
nou ondulator profesional mira curls

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.