zoot

7 modele de unghii HOT in martie 2014

Nu stii ce modele de unghi sa porti la inceput de primavara? Hai sa aruncam o privire peste modelele de unghii alese de vedete:

1. Manichiura half-moon clasica

Cea mai populara manichiura a sezonul si manichiura de care vedetele nu se pot satura. Musai sa o incerci macar o data! – Purtata de Charlotte Olympia Dellal  la deschiderea magazinului  pop-up ‘Purrrfect’ in cadrul  Nordstrom, L.A.

2. Oja alba

Se situeaza si la noi ca manichiura saptamanii, adorata de designerii pentru sezonul primavara-vara 2014, oja alba este indragita de vedete – Purtata de actrita Kelli Berglund la premiera filmului Captain America:The Winter Soldier la teatrul El Capitan, Hollywood.

3. Oja neagra

Surprinzator de populara pentru un sezon cald – Purtata de cantareata Pia Toscano la lansarea albumului iHeartRadio in Burbank, California.

4. Oja pastel

Doar este primavara si culorile pastel sunt tocmai potrivite  – Purtata de actrita Scarlett Johansson la premiera filmului Captain America:The Winter Soldier la teatrul El Capitan, Hollywood.

5. Sclipiciul continua sa fie HOT

Mai ales daca alegi o tinuta all-black  – Purtata de modelul Holly Madison la 29th annual Nightclub & Bar Convention and Trade Show in L.A.

6. Nici Nail Art-ul nu se lasa mai prejos

Picteaza-ti flori pe unghii  – Purtata de cantareata Becky G la lansarea albumului iHeartRadio in Burbank, California.

7. Decoratiuni 3D

Nu suntem inca pregatite sa renuntam la ele  – Purtata de Lea Michele la celebrarea episodului cu numarul 100 a serialului Glee in L.A.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.