zoot

7 modele de unghii french absolut inedite. Poze si tehnici AICI

Iti place manichiura frantuzeasca? Iata 7 modele de unghii french la care poate nu te-ai gandit. Sunt inedite, creative si de efect. Unele sunt simple iar altele combina mai multe tehnici de manichiura, pe care, daca esti cititoare fidela Fucsia.ro, deja le cunosti. Daca nu, ai timp sa ti le insusesti. Mi s-au parul de-a dreptul incredibile, motiv pentru care am ales sa le impart cu tine si-ti recomand sa le incerci.

  • Este inca primavara iar acest model de unghii french cu frunze mi se pare incredibil. Vei avea nevoie de doua culori: o culoare Nude sau Alba pentru baza si o culoare paste pentru varful unghiei. Dupa ce ai aplicat primul strat de oja si s-a uscat, traseaza tipsul frantuzesc de aceasta data in forma de val. Nu trebuie neaparat sa iti iasa perfect. Vei veni cu o pensula nail art, imbibata intr-o oja aurie pentru a accentua linia de demarcatie si pentru a corecta eventuale erori. Cu varful unei scobitori imbinat in oja pastel (albastru sau verde) vei modela frunzele. Super, nu?

french (3)

Sursa poze: blognailedit.co

  • Modelul de unghii french cu dantela este unul deosebit pe care il poti purta la ocazii speciale. Manichiura frantuzeasca este o manichiura clasica cu care nu poti da gres.  Cea mai simpla metoda de a obtine un astfel de model este de a aplica stampila de la oja matrita dupa ce baza s-a uscat. Iti recomandam intr-un post anterior oja Konad. Daca ai dexteritate si o pensula de nail art subtire, poti modela un design de dantela cu mana libera.

french (6)

Sursa poze: heartnat.blogspot.com

  • Un alt model de unghii french potrivit pentru sezonul primavara-vara. Are la baza manichiura frantuzeasca semiluna reinterpretata in motive cu flori. Pentru a realiza acest model ai nevoie de un instrument de punctare (capatul gros poate fi inlocuit cu varful unei agrafe de par iar capatul subtire cu o scobitoare sau varful unui pix). Nu-ti mai ramane decat sa punctezi petalele florilor in dreptul semilunei si al tipsului frantuzesc.

french (5)

Sursa poze: xoxoalexisleigh.com

  • Daca iti place Chanel sau oricare alt brand il poti include intr-o manichiura frantuzeasca. Exista aplciatii de unghii cu brandurile tale favorite. Acest model are o unghie accent pentru care s-a optat pentru flori pe o baza Nude iar restul unghiilor sunt accentuate de o manichiura frantuzeasca semiluna cu linia de demarcatie accentuata de o dunga alba, trasata cu ajutorul unei pensule subtiri nail art.

french (8)

Sursa poze: dailycharme.com

  • Iata cel mai simplu model de unghii french. Simplu dar foarte sic! Ai nevoie doar de o banda de unghii decorativa (costa cativa lei) pe care sa tai in bucatele mici si sa o aplici pe unghie pentru a delimita tips-ul frantuzesc.

french (1)

Sursa poze: blognailedit.co

  • Daca niciodata nu iti iese tips-ul frantuzesc in cazul manichiurii frantuzesti atunci acest model este pentru tine: french colorat. Vei delimita varful unghiei cu ajutorul benzii decorative sau cu o bucata de scotch, vei turna cateva picaturi de oja colorata pe foaie de hartie in care vei introduce instrumentul de punctare (sau varful unei agrafe) pentru a puncta bulinutele. Se indeparteaza banda decorativa sau scotch-ul si ai obtinut un tips colorat. Se vede cel mai bine pe o baza alba sau bej deschis.

french (1)

Sursa poze: makeupwithdrawal.com

  • Am lasat cel mai complicat model de unghii french la urma. Aceasta are la baza tehnica de water marble (manichiura in apa), un procedeu simplu insa de durata despre care poti citi aici. Vei urma pasii din link-ul recomandat, singura diferenta fiind ca vei delimita semiluna cu un sablon sau o bucata de scotch taiata in cerc, inainte de a introduce degetul in apa pentru a se prinde pojghita

french (7)

Sursa poze: heartnat.blogspot.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.