zoot

7 feluri in care iti poti prinde o coada de cal (Video)

Coada de cal. Coafura la care revii de fiecare data cand esti lipsita de inspiratie. Sau pe fuga. Desi ti-ai promis ca de maine sa incerci a varia coafurile pe care le porti, cum se face ca de fiecare data iti incalci promisiunea? Cum multe din promisiunile pe care ni le facem noua insene sunt pentru a fi incaltacate, iata 7 feluri in care iti poti prinde o coada de cal chiar si atunci cand esti pe graba, ai o zi proasta a parului sau pur si simplu esti lipsita de inspiratie, initiativa sau chef… Se intampla tuturor.

  • Coada de cal cu o carare pe mijloc. Daca de fel obisnuiesti sa porti parul intr-o parte, variaza schimbandu-ti cararea pe mijloc si prinzandu-ti o coada de cal joasa, la baza gatului. Se poarta in aceasta vara!
  • Aranjeaza-ti intr-un mod deosebit bretonul. Fa-ti o carare intr-o parte si umfla-l cu peria de volum si uscatorul, aplica putin fixativ si rasuceste varfurile, dupa care prinde-l cu o agrafa. Prinde-ti o coada de cal sus si ascunde elasticul cu o suvita din exterior, trecuta de cateva ori peste elastic pentru a-l camufla. Pentru un look ultra sic, onduleaza-ti cateva suvite din coada de cal.
  • Incorporeaza impletituri in coada de cal. Fie suvite mici impletite si incorporate in coada de cal, fie impletitura bentita pentru care vei gasi un tutorial aici. De impletituri nu ne despartim nici in acest sezon cand continua sa fie la fel de populare.
  • Ce spui de o creasta bouffant? Prinde-ti parul intr-o coada de cal inalta, mai putin partea superioara pe care o vei tapa excesiv, o vei nivela cu ajutorul unui pieptene, o vei prinde cu o agrafa pentru stabilitate iar varfurile le vei trece peste elasticul de par. Glam!
  • Accesorizeaza! Intotdeauna o coada de cal va fi mult mai sic daca alegi sa o accesorizezi cu un elastic sic. In acelasi timp, o coada de cal banala devine o coafura sofisticata pe o textura cu volum si usor ondulata a parului.
  • Prinde-ti mai multe cozi de cal intr-una singura, incepand cu partea superioara, izolata de restul parului, rinde o coada de cal la mijloc si una joasa. Super efect.
  • Coada de cal rasucita. Da-ti volumul necesar, prinde-ti o coada joasa, trage putin de elastic si fa o gaura in partea de deasupra elasticului in care vei introduce coada de cal printr-o simpla rasucire, obtinand o coada de cal deosebita.

 7 feluri in care iti poti prinde o coada de cal

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.