zoot

7 coafuri simple pentru intreaga saptamana (Video)

Tutoriale Crix, un canal Youtube 100% romanesc pe care am inceput sa il urmarim cu sufletul la gura si pe care ti-l recomandam cu incredere, iti prezinta 7 coafuri simple, cate una pentru fiecare zi a saptamanii, ca parul tau sa arate mereu diferit

  • Luni – O coafura simpla din impletituri. Se realizeaza o impletitura clasica in trei intr-o parte iar partea superioara a parului se separa, se tapeaza si se onduleaza cu ajutorul ondulatorului, dupa care se prinde cu agrafe la spate. Pentru un aspect sic, lasa-ti cateva suvite de par intr-o parte.
  • Marti – O coafura simpla cu impletituri. Dintr-o parte, se incepe o impletitura clasica in trei suvite care se prinde la spate.
  • Miercuri – O coafura simpla cu impletituri. De aceasta data impletitura realizata este de tip spic, intr-o parte.
  • Joi – Coafura simpla coada de cal inalta. Nu uita sa iti acoperi elasticul cu o suvita de par din laterala pe care il rasuceste peste elastic.
  • Vineri. O coafura simpla cu o impletitura deosebita si usoara.  Parul se aduce intr-o parte, se sectioneaza in doua parti. In sectiunea din dreapta se face un gol prin care se trece sectiunea din stanga.
  • Sambata. O coafura simpla cu un coc. Se prinde parul intr-o coada de cal inalta, se ia gogoasa de par prin care se introduce coada de cal si se distribuie parul in jurul acesteia.  Dupa ce te-ai asigurat ca parul este distribuit uniform si nu se vede nicio portiune din gogoasa, prinde-l cu un elastic si infasoara in jurul acestuia parul ramas din coada de cal.
  • Duminica. Coafura simpla cu impletituri. Se face o carare exagerata intr-o parte si se impleteste o bentita in jos, impletitura imbogatindu-se permanent cu suvite de la spate. Iti poti prinde parul intr-un updo jos, intr-o parte pentru un finish sic.

Video: 7 coafuri pentru intreaga saptamana

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.