zoot

7 coafuri cu bentita de par (Video)

Coafurile verii pe care vei vrea sa le incerci daca ai la indemana o bentita de par. Lejere si sic, iti confera o nota romantica, boema si deosebit de feminina.

 

Coafuri cu bentita de par

1. Coafura cu bentita si coada rasucita

Carah Amelie da o nota proaspata coafurii clasice cu bentita, incorporand coada de cal tipsie (rasucita). Dupa ce ti-ai fixat bentinta, prinde-ti parul la spate intr-o coada de cal, cu un elastic prins la cativa centimentri mai jos de baza gatului. Formeaza o deschizatura si trece coada de cal prin spatiul format, rasucind-o.

2. Coafura cu bentita si updo impletit

Impleteste coada de cal adusa la spate folosind o tehnica care ti-e cunoscuta, ruleaza impletitura si prinde-o de bentita cu ajutorul catorva agrafe de par.

3. Coafura cu bentita si suvite impletite

Recreeaza cu usurinta un look de inspiratie boho sic, desprinzand cateva sectiuni frontale si impletindu-le in trei. Fixeaza-le la varf cu elastice transparente si prinde-le la spate cu agrafe. Onduleaza-ti varfurile si pulverizeaza fixativ.

 

4. Updo-uri cu ajutorul unei bentite de par

Ruland sectiuni de par peste bentita vei putea recrea diverse updo-uri sau semi-updo-urile. Este important ca bentita sa fie fixata de scalp pentru o mai buna manevrabilitate atunci cand iti rasucesti suvitele de par.

 

5. Coafura retro cu bentita

Ai ceva timp la dispozitie si vrei o coafura sofistica cu ajutorul unei bentite de par? Onduleaza-ti parul apoi tapeaza coroane la radacina, Fixeaza parul pe spate apoi prinde bentita. Ascunde elasticul de la spate cu ajutorul catorva suvite de par rasucite si fixate pa spate cu o agrafa.

 

6. Coada de peste impletita cu bentita

O coafura pe care o poti purta la piscina sau in zilele calduroase de vara pe parul de a doua zi. Dupa ce ai fixat bentita, ascunde elasticul cu ajutorul catorva sectiuni de par din laterala iar din parul ramas pe spate impleteste o coada de peste.

 

7. Fa-ti o bentita din parul impletit

Desprinde sectiuni din laterala si impleteste-le spic sau fishtail, aducandu-le la spate si prinzandu-le cu un elastic sau o agrafa.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.