zoot

6 Trucuri pentru unghii la care nu te-ai fi gandit!

Scapa de toate bataile de cap pe care ti le da o manichiura incapatanata, apeland de fiecare data la aceste trucuri utile:

 

6 Trucuri pentru unghii la care nu te-ai fi gandit!

1. Aplica o baza alba

Daca vrei sa scoti in evidenta pigmentii lacului de unghii, indiferent daca alegi o culoare pastel sau una deschisa la culoare, aplica lacul de unghii peste un strat de oja alba.

2.  Vrei sa-ti usuci lacul pe unghii mai repede?

Cufunda-ti degetele intr-un bol cu apa rece in care ai adaugat cateva cuburi de gheata.

3. N-ai la indemana o baza de unghii care se cojeste?

Protejeaza cuticulele si pielea din jurul unghiei de fiecare data cand iti faci manichiura amestecand lipici scolar in stare lichida cu putina apa. Cu ajutorul unei pensule de nail art, contureaza-ti unghia si nu te vei mai teme ca depasesti suprafata unghiei in timp ce aplici oja.  La final, indeparteaza lipiciul cu un scotch.

4. Sclipiciul refuza sa se indeparteze usor?

Satureaza o bucata de vata cu acetona, aseaz-o peste suprafata unghiei si inveleste degetul cu o bucata de folie de aluminiu. Repeta si pentru celelate unghii si asteapta 10 minute. Trage usor de folie, frecand suprafata unghiei si excesul de sclipici va ramane pe vata in timp ce unghia este perfect curata.

5. Vrei sa obtii un efect mat al ojei tale?

Dupa ce ai aplicat stratul final de lac de unghii, aseaza-ti unghia asupra unei cani de ceai fierbini. Aburii vor matifia suprafata.

6. Nu poti desface capacul sticlutei de oja?

Tine sticluta intr-un bol de apa calda timp de 30 de secunde, sterge excesul de apa si incearca din nou.

Tu ce trucuri pentru unghii cunosti?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.