zoot

6 pasi catre gene lungi si voluminoase

Genele lungi si voluminoase sunt visul oricarei femei. Iti ofera un lifting instant al ochilor desi tu n-ai dormit suficient aseara, confera profunzime privirii si iti dau un o alaura sexy si misterioara. Iata cum poti obtine gene lungi si voluminoase in 6 pasi:

  1. Aplica un contur subtil cu ajutorul unui dermatograf bine ascutit la baza genelor superioare. Astfel acestea par ca au mai mult volum la radacini. Daca ‘manuiesti’ bine eyelinerul negru, aplica-l pe interior, acesta fiind unul din trucurile preferate ale vedetelor.
  2. Foloseste intotdeauna ondulatorul de gene inainte de a aplica mascara. Un truc pe care multe iubitoare de makeup il folosesc consta in incalzirea usoara a instrumentului cu ajutorul uscatorului de par. Va trebui, insa, sa ai grija sa testezi temperatura ca nu cumva sa fie prea cald.
  3. Foloseste mereu un rimel pentru volum, aplicat de la baza spre varfuri, in miscari de zig-zag. Primerul pentru gene este o alta modalitate de a conferi lungime si volum. Foloseste-te de trucul cu cartea de vizita atunci cand aplici mascara si nu iti vei mai murdari pleoapa superioara.
  4. Daca nu ai un primer de gene la indemana, aplica putina pudra translucida pe varfuri cu ajutorul unei pensule. Particulele se vor prinde pe varful genelor, conferindu-le ceva mai multa lungime. Apoi aplica un putin rimel doar pe varfuri.
  5. Separa-ti genele cu ajutorul unei scobitori pentru ca genele alaturate, cu aspect de picioare de paianjen nu se poarta.
  6. Daca inca nu esti multumita de rezultatul obtinut, confera putina drama privirii tale, aplicand cateva gene false individuale doar in colturile exterioare.

VIDEO: 6 pasi catre gene lungi si voluminoase

Foto gene lungi si voluminoase: Freedigitalphotos.net

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.