zoot

6 culori de par in tendinte in 2014

Vrei sa stii cum sa iti vopsesti parul in 2014? Multe din tendinte nu s-au schimbat. Ombre-ul ramane la mare cautare dar daca vrei sa investesti intr-o tehnica si mai luxoasa, incearca balayage. Oricare culoare ar fi preferata ta, joaca-te cu reflexele, suvitele si trecerea graduala. Nu se mai poarta aceeasi culoare artificiala, de la radacini pana la varfuri, ca si cum ti-ai fi vopsit parul cu crema de pantofi. Iar daca radacinile ti-ai crescut, nu te repezi sa le vopsesti. In 2014, nu ne straduim prea mult, mizand pe un look mai degraba natural.

Tendinte culori par 2014

Tendinte culori par 2014

Tendinte culori par 2014

Tendinte culori par 2014

Tendinte culori par 2014

Foto: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

Culori de par in tendinte in 2014 (Colaj foto)

  • Ombre. Parul ombre ramane la fel de popular si in 2014. Trecerea graduala de la o culoare mai inchisa la radacini la una mai deschisa spre varfuri pare naturala, ca si cum soarele ti-ar fi decolorat varfurile. Ombre-ul subtil, denumit sugestiv ‘sombre’ face aceasta trecere aproape imperceptibila, dand un aspect si mai luxos.
  • Balayage. O tehnica care mizeaza tot pe jocul de lumini, cu un aspect si mai natural decat popularul ombre, pe care il combina cu suvite subtile, plasate strategic, ca si proaspat sarutata de soare.
  • Reflexe aurii. Cat mai naturale. Chiar daca alegi sa iti pastrezi culoarea ta naturala, de regula saten sau castaniu, clateste-ti parul cu o infuzie de musetel pentru reflexe naturale.
  • Varfurile vopsite indraznet. Desi nu este o coafura pe care sa o adopti permanent, poate doar daca lucrezi in fashion sau in showbiz, ai putea sa iti colorezi temporar varfurile cand mergi la plaja.
  • Blondul platinat, extrem de indraznet cu accente glaciale date de tonurile gri. Chiar si in acest caz ai putea alege un ombre subtil.
  • Suvite subtile. Caramel, cafea cu lapte, ciocolatiu, sunt culori in voga adoptate de catre brunete si accentuate de suvite in cateva tonuri mai inchise sau mai deschise, dupa caz.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.