zoot

5 semne ca ar trebui sa-ti tunzi parul

Semne ca trebuie sa te tunz

N-ai reusit sa te imprietenesti cu foarfeca? Este timpul sa o faci in 2018 daca parul tau arata una dintre aceste semne:

Ai varfuri despicate

Priveste varfurile parului. Daca aceastea sunt subtiri, fragile si aproape ca vezi printre ele, spre deosebire de restul parului atunci ai varfuri despicate. Este mai bine sa renunti la cativa centimetri decat sa risti ca despicatura sa inainteze in lungime. Atunci va trebui sa tunzi mai mult din lungime.

Ai parul distrus

Sunt multi factori care-ti pot distruge parul.

  • In special pudra decoloranta. Dupa un ombre varfurile tale arata deplorabil? Este timpul sa renunti la cativa centimetri. Cand parul este distrus datorita colorarii excesive, isi pierde elasticitatea, capata un aspect tern si nu mai retine culoarea.
  • Uscatorul de par, placa sau ondulatorul pot lucra in defavoarea ta atunci cand abuzezi de ele sau le folosesti incorect. Parul distrus de expunerea la temperaturi ridicate este lipsit de viata, se increteste si devine aspru. Alaturi de o tunsoare, apeleaza la mastile de par intens hidratante.

Ai o tunsoare care presupune mentenanta

Daca lobul drept este o tunsoare care necesita doar cateva vizite pe an la salon, alte tunsori, in special cele scurte sau in scari, necesita vizite regulate pentru a-si mentine aspectul proaspat. In cazul unei tunsori precum cea pixie va trebui sa calci pragul salonului la fiecare 4-6 saptamani doar pentru mentinere.

O atentie sporita necesita si bretonul. Pregateste-te pentru un retus la 3-4 saptamani, poate chiar mai des. Stim ca poate fi costisitor insa rezista tentatiei de a-l scurta singura.

Parul tau este lipsit de viata

Iti amintesti cand ai iesit ultima data dintr-un salon? Parul tau era plin de viata, sanatate si energie. Acum cade plat, fara pic de volum si nu mai raspunde deloc la styling. Parul plat este un semn ca necesita o noua tunsoare care sa-l readuca la viata. N-ai nevoie decat de cateva layere pentru a-i imprima din nou vitalitate.

Te-ai plictisit de aceeasi tunsoare

Daca obisnuiesti sa-ti prinzi mereu parul intr-o coada de cal, este semn ca ai nevoie de o schimbare. O schimbare, si nu neaparat una dramatica, este necesara pentru a iesi din aceasta monotonie si a invata sa-ti iubesti parul din nou.

Chit ca esti nevoita sa te tunzi sau ai nevoie de o schimbare, parul sanatos este prieten cu foarfeca. Un par sanatos este mai usor de coafat, cade mai bine si-ti imbunatateste aspectul general.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.