zoot

5 oje care nu ar trebui sa iti lipseasca

Bineinteles ca tu ai mai multe dar asigura-te ca dispui permanent de cele cinci pe care le vom enunta mai jos. Indiferent de sezon si de context, aceste cinci oje indispensabile te vor scuti de multi batai de cap.

1. Oja alba

Oja Alba Essie

Oja alba, mata este o adevarata declaratie de stil in sine. Chit ca o vei aplica doar pe varfuri pentru a crea o manichiura frantuzeasca sau pe intreaga suprafata a unghiei, oja alba iti va fi permanent alaturi. Mai mult, cu ajutorul ojei albe poti deschide la culoare orice alta oja sau poti obtine efectul de ombre (degrade) atunci cand o amesteci in culori crescande cu o alta culoare.

Recomandare: oja alba Essie Blanc.

2. Oja neagra

Oja Neagra Essie Licorice

In mod neasteptat aceasta a patruns si in tendintele sezonului primavara-vara iar pe vreme rece este un must. Unghiile vopsite in oja neagra, accesorizate cu tinte sunt declaratia suprema de stil. Mai mult, combinatia alb-negru este mortala. Dar oja neagra este si extrem de practica. Iti poti inchide la culoare orice alta nuanta de oja picurand cantitati mici de oja neagra.

Recomandare: Oja neagra Essie Licorice

3. Oja fashion

Oja Essie Ignite the NIght

Oja fashion este nuanta in tendinte sau oja cu o textura deosebita cu care se imbogateste colectia ta de oje de la sezon la sezon. Este posibil ca anumite culori sa fie trecatoare, insa o oja fashion odata cu schimbarea sezonului este un must.

Recomandare: Oja fashion Ignite the Night

4. Oja rosie

Oja rosie Essie Bordeaux

Mizand pe clasic nu poti da gres. Oja rosie este la fel de indispensabila unei femei cu stil precum rochita neagra scurta. Un strat de oja rosie si esti gata de orice iesire in oras. Daca vrei sa fii in tendinte in acest sezon, mizeaza pe un rosu bordo.

Recomandare: Oja rosie Essie Bordeaux

5. Oja Nude

Oja nude EssieSaint Tropez

Ideala pentru birou, oja Nude ramane in tendinte, indiferent de sezon. Este extrem de versatila, practica si eleganta, aminteste de stilul tau la fiecare privire.

Recomandare: Oja nude Essie Saint Tropez

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.