zoot

5 manichiuri in tendinte pe care sa le incerci in primavara lui 2014

Din tendintele observate pe podiumurile de la saptamana modei, se remarca 5 manichiuri deosebite pe care, cu siguranta, vei vrea sa le incerci in sezonul cald.

1. Manichiura Nude, cu aplicatii si unghii in forma de migdala

De cand am vazut-o la prezentarea Honor primavara-vara 2014, ne-am indragostit de ea. Este o manichiura atat de subtila si, in acelasi timp cu un puternic efect. Ai putea sa o alegi in ziua nuntii, fiind o manichiura perfecta pentru o mireasa moderna. Aceast model de umghii a fost creat de Deborah Lippmann aplicand doua straturi din oja La Vie en Rose – oja care o sa apara pe piata in primavara lui 2014 si top coat-ul pe baza de gel – Deborah Lippmann Gel Lab Top Coat, care ajuta la rezistenta manichiurii pe un interval de timp mai indelungat.

tendinte unghii primavara-vara 2014 Deborah Lippmann la Honor 2
Credit Foto: Deborah Lippmann

 Truc de la Deborah: Asteapta cel putin doua minute inainte de a aplica cel de-al doilea strat de oja, ca primul sa se usuce si sa adereze mai bine pe unghie. Pentru a recrea acest look, poti folosi nuanta Prelude to a Kiss, un roz transparent ideal pentru o manichiura de mireasa, peste care aplici Diamonds and Pearls. Vei mai avea nevoie si de 6 cristale Swarovski mici, pe care sa le asezi in forma de triunghi, incepand de la baza unghiei spre centru.

Inapoi1 din 5Inainte
Foloseste sagetile ← →

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.