zoot

5 manichiuri de pe podium. Pas cu pas.

Iata cinci propuneri de manichiura pe care Butter London le-a creat special pentru prezentarile din cadrul Fashion Week primavara-vara 2014. Sunt modele inedite dar simple pe care le poti recrea oricand iar noi iti vom spune cum.

  • Semiluna in prezentare JS Lee. Aplica un strat de oja alba si asteapta sa se usuce complet. Aplica un sablon de manichiura frantuzeasca in zona semilunei pentru a o delimita. De la semiluna in jos aplica al doile strat de oja gri (Billy No Mates a fost folosit in acest caz). Fixeaza manichiura cu un top coat.
  • Dungi in prezentarea ICB. Aplica un strat de oja nude si asteapta sa se usuce complet. Aplica doua fasii de banda decorativa pe verticala pentru a delimita portiunea din mijloc. In acest spatiu aplica o oja cu sclipici.
  • Dungi in prezentarea Emerson. Aplica un strat de oja alba si asteapta sa se usuce complet. Traseaza dungi pe verticala cu ajutorul pensulei nail art subtiri imbinata in oja neagra. Pentru perfectiune poti folosi benzile decorative pentru delimitare.
  • Aplicatii in prezentarea HONOR. Pileste-ti unghiile in forma stiletto apoi aplica un strat de oja alba si insereaza cateva pietricele in zona semilune, dispuse in triunghi.
  • Manichiura frantuzeasca in prezentarea Kate Spade. Pileste-ti unghiile in forma stiletto apoi aplica un strat de oja alba. Aplica gri pe varful unghiei si cu o pensula nail art subtire imbinata in oja roz, traseaza o dunga chiar inaintea tips-ului frantuzesc pentru a-l dubla.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.