zoot

5 lucruri pe care le gasesti doar intr-o garderoba demodata

Crezi ca moda revine si de asta te incapatanezi sa pastrezi jeansii cu talie super joasa? Noi iti propunem sa-ti faci ordine in dressing caci aceste cinci piese sunt demodate si nu vor reveni in voga curand:

Blugi demodati

Talia super joasa

Nu numai ca nu sunt foarte prietenosi cu silueta (ar trebui sa ai un torso foarte scurt si picioare lungi), nu sunt nici practici. Imagineaza-ti privelistea pe care o expui cand te asezi. Blugii sau pantalonii cu talie supe jroasa sunt demodati si nu se vor intoarce curand in gratiile trend setterilor. Slava Domnului!

Colantii din denim

Sa ne intelegem. Nu ne referim la jeggings-urile care au o textura mult mai apropiata de cea a jeansilor. Ne referim la acei colanti elastici, cu aspect de blug si talie, fara buzunare si talie elastic. O monstruozitate care arata bine doar pe manechine.

Rochiile bandage

Desi poate suspini dupa ele si felul in care iti modelau silueta, rochiile bandage sunt de domeniul trecutului. In fond, prea te strangeau. Kim Kardashian a incetat sa le mai poarte, asa ca trebuie s-o faci si tu. Versiunile moderne pastreaza forma bodycon insa sunt mai largi si mai lungi.

Pantofii peep-toe cu platforma

Chiar si mai rau: varful rotund si platforma ascunsa. In pofida faptului ca-ti ofereau un plus de sustinere pentru acele tocuri de peste 12 cm, platformele nu avantajau piciorul. In schimb, o pereche de stiletto cu varf ascutit, o fac.

Pantalonii camo

Daca n-ai de gand sa iesi la pescuit sau alte activitati in natura, uita de pantalonii camuflaj. Mai ales daca au talie joasa si tur lasat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.