zoot

5 coafuri pe care poti sa le porti la o tinuta de inspiratie masculina (foto)

Paltoane supradimensionate, sacouri masculine, tricouri largi si inscriptionate si, de nu, blugi boyfriend in 2014. Ne inspiram tot mai mult din moda masculina iar o atitudine demna de invidiat nu este tot ceea ce-ti trebuie pentru a purta haine de inspiratie masculina. Ai ghicit! Ne referim la coafurile potrivite care merg cu astfel de tinute.

1. Coafura cu aspect ud

coafura cu aspect ud
Credit foto: Eva Rinaldi / Flickr.com CC

Coafurile cu aspect ud au fost prezente in sezonul primavara-vara 2014 pe podiumurile de moda si sunt cumva, la polul opus fata de coafurile lejere si dezorodonate cu care ne rasfatam vara. Pentru a obtine o astfel de coafura nu ai nevoie decat de un gel de par de calitate.

2. Coafura dezordonata

coafura dezordonata
Credit foto: Carly Cristman

N-ar strica putina drama care sa mearga cu acea atitudine de fata rea pe care o imbratisezi cand porti tinute de inspiratie masculina. Astfel, o coafura dezordonata care arata ca nu te-ai straduit prea mult, poate fi o alegere inteleapta.

 

3. Coada de cal linsa, intr-o parte

coada joasa intr-o parte
Credit foto: Eva Rinaldi / Flickr.com CC

Usor apropiata de parul cu aspect ud, coada linsa presupune ca fiecare fir de par sa stea la locul lui. Nici nu se pune problema de volum sau electrizare a parului. Poti aplica o cantitate moderata de spuma de par, aducandu-ti parul intr-o parte si prinzandu-l cu un elastic. Nu uita sa iei o suvita de par din laterala pentru a-l acoperi.

4. Coc jos ordonat

coc jos intr-o parte
Credit foto: Philip Nelson / Flickr.com CC

Se potriveste de minune cu tinutele de inspiratie masculina atata vreme cat implica linii minimaliste. In plus, este atat de versatil incat il poti purtat atat pe timp de zi cat si seara cand iesi in oras. Vei avea o grija mai putin.

5. Bucle lejere

coafura cu bucle lejere
Credit foto: David Shankbone / Flickr.com CC

Aceasta coafura se poarta in vara lui 2014 si nu numai ca este in tendinte, se realizeaza foarte usor fie prin metode de a obtine bucle fara caldura, peste noapte, fie cu ajutorul placii de intins parul, luand suvite mai bogate. O singura trecere a mainii prin par si esti gata de plecare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.