zoot

5 coafuri imune la umiditate (Video)

Umezeala este inamicul coafurilor ca scoase din cutie.  Ne da atat de multe batai de cap incat trebuie sa venim cu niste solutii viabile pentru acele zile cu o umiditate crescuta. Iata 5 coafuri imune la vremea de afara. Desi parul prins asigura succesul pe o vreme capricioasa, produsele de styling nu ar trebui sa iti lipseasca. De la banalul balsam aplicat pe varfuri la produse de styling rezistente la umiditate, anti-frizz.

1. Impletitura spic

Clasica sau inversa, impletiturile sunt solutii ideale pentru umiditate iar daca cateva fire rebele totusi se vor ridica, acestea nu vor strica aspectul final al coafurii pe care, de altfel, o poti purta dezordonata.

2. Cocul mot

Sleek sau dezordonat, tu alegi in functie de textura parului tau si de timpul pe care il ai la dispozitie. Cocul ‘mot’ se prinde relativ simplu, prin rasucirea parului in varful unei cozi de cal inalt. Daca optezi pentru varianta sleek, uite un tutorial mai jos:

3. Updo dezordonat

Firele rebele si electrizate sunt mai greu de diferentiat in cazul unei coafuri deja dezordonate. In plus, se poarta in vara lui 2014 si sunt foarte sic. Ideale pentru tinute relaxate si lejere dar si pentru iesiri in oras.

4. Coada de cal rasucita

Banala coada de cal intr-o forma mai sic. Pentru a realiza aceasta coafura trebuie sa iti prinzi o coada de cal joasa la spate sau intr-o parte. Vei trage putin de elastic in jos pentru a avea loc sa formezi o gaura deasupra acestuia, prin care vei introduce si vei rasuci coada de cal. Atat este de simplu.

5. Coc dezordonat

Secretul unei coafuri imune la umiditate consta in textura deja dezordonata. Iata trei tipuri de coc dezordonat la care poti apela ori de cate ori vrema este capricioasa.

Foto: image.net

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.