zoot

5 coafuri dezordonate, simple si rapide de facut inainte de a iesi pe usa (Video)

Imagineaza-ti o zi in care esti constransa de timp. Hmmm. Ti se intampla frecvent, asa-i? Acorzi timp machiajului, tinutei, insa cand vine vorba de par, timpul disponibil deja s-a scurs. Pentru aceste situatii, deloc sporadice ar trebui sa ai cativa asi in maneca. Adica cateva coafuri simple si rapide pe care le poti face pe picior de plecare sau intr-o pauza de cursuri, la facultate.

Abby Smith vine cu 5 idei practice de coafuri de tip updo, deloc grele si in niciun caz consumatoare de timp. Toate pornesc de la o coada de cal Topsy Ponytail. Exact ceea ce aveam nevoie. Iata propunerile ei din tutorialul de mai jos:

  • 0:08 – 0.30 Updo din coada rasucita (Topsy ponytail). Iti prinzi parul intr-o coada joasa, la spate, usor intr-o parte. Tragi un pic de elastic in jos. Deasupra elasticului faci o gaura prin care introduci coada de cal prin rasucire. Ai obtinut deja un mode grozav.
  • 0:33 – 1:26 Pornind de la coafura de mai sus, o coafura de sine statatoare, poti obtine rapid un updo. Varfurile cozii se introduc in spatiul creat de coada rasucita.
  • 1:35 – 2:28 Daca ai deprins aceasta tehnica si a inceput sa-ti placa, o poti repeta de cateva ori pe lungimea cozii de cal, obtinand o impletitura falsa.
  • 2:30 – 2:50 De la un topsy poti obtine un updo dezordonat,infasurandu-ti coada de cal intr-un nod si prinzandu-l cu agrafe.
  • 2:55 – 3:00 De la un topsy  de aceasta data realizat sus, poti obtine un coc sic si dezordonat, similar unui chignon.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.