•  
  •  

Parul tuns in scari este cel care modeleaza intregul chip, cel care capata volum instant si miscare. Poate lua din densitatea unui par prea des si poate da volum si forma unui par rar. Am putea spune ca ai facut cea mai buna alegere, o alegere de care nu tei plictisi caci sunt atat de multe coafuri pe care le poti incerca.

Bineinteles, il poti purta liber, intins cu peria de volum si ondulat usor la varfuri dar cand te saturi de un simplu blowout, incearca si alte coafuri. Editorii nostri vin cu cinci propuneri de coafuri care flateaza parul tuns in scari.

Iata-le:

 

Coafuri cu bucle

Buclele lejere sunt cele mai potrivite coafuri pentru parul tuns in scari. Alaturi de suvite, vor pune in evidenta textura, imprimandu-i parului volum si miscare.

Buclele glam, obtinute cu ajutorul placii de indreptat parul, de la nivelul barbiei in jos sunt cele pentru care vei vrea sa optezi.

La fel de potrivite sunt si buclele lejere, cele care se pot obtine cu usurinta cu ajutorul unui spray pe baza de sare, in lipsa unei surse de caldura.

 

Cozi de cal

Cozile de cal inalt, cu ‘poof’ sau cozile joase, prinse la repezeala, cu suvite care-ti incadreaza chipul strategic, sunt alte coafuri potrivite pentru parul tuns in scari.

Daca ai breton cu atat mai bine. Poarta-l intr-o parte pentru a-ti scoate in evidenta structura osoasa.

Lasa-ti cateva suvite libere in parti si dezordoneaza textura.

 

Impletituri dezordonate

Impletiturile linse nu sunt cele mai potrivite pentru parul tuns in scari. Suvitele tale atent filate au diferite marimi iar daca te straduiesti sa le tii in loc, vei obtine un look rigid.

Mizeaza pe dezordonat, pe suvite rebele care ies din impletituri, voit. Onduleaza-ti parul inainte de a-ti prinde o impletitura intr-o parte pentru a obtine textura dorita.

Practic, orice tip de impletitura poate avea o textura dezordonata. De la spicul mai putin strans la coada de peste impletita intr-o parte. Trage usor de buclele formate pe laterala si freaca parul intre degete pentru a-i imprima textura dezordonata.

 

Updo-uri lejere

Unele dintre cele mai potrivite coafuri pentru parul tuns in scari, sunt cele dezordonate, cele care imprima o nonsalanta de egalat, atat de placute privirii. Acele coafuri care striga ‘ Sunt sic fara a ma stradui prea mult’..

Una dintre aceste coafuri este data de cocul sau updo-ul lejer. Musai jos. La spate sau intr-o parte. Dezordoneaza-ti putin textura si lasa-ti cateva suvite libere.

In mod similar, iti poti face un coc jos si lejer, folosind oricare tehnica, de la chignon la cuib.

 

Top Knot

La o zi sau doua dupa ce ti-ai uscat parul cu peria de volum, vei vrea sa-l porti prins. Radacinile incep sa se ingrase iar textura parului devine plata, pierzandu-si din miscare si volum.

Este momentul ideal sa-ti prinzi parul intr-un mot, o coafura actuala si simpla careia ii poti da o nota sic daca-ti lasi cateva suvite sa-ti incadreze chipul.

Lasa-ti cateva suvite libere pentru a incadra chipul si pentru a-i da o nota lejera.

Incearca si dublul mot in varful capului. Se face o carare pe mijloc si, in loc de un singur mot, se prind doua. A nevoie de ceva mai mult volum pentru a-ti face aceasta coafura.

Daca ai o tunsoare in scari, in versiunea medie sau lunga te vei bucura de numeroase optiuni cand vine vorba de coafarea parului. Noi ti-am prezentat doar cinci astel de coafuri care reusesc sa puna in valoare un par filat dar sunt mai multe.

Singurul lucru de care trebuie sa tii cont este faptul ca parului tuns in scari i se potriveste o coafura lejera si dezordonata.


  •  
  •  
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

dyfashion.ro

Logo mic revista fucsia

Fucsia – O diferenta de nuanta in viata femeii moderne!

answear.ro