zoot

5 artisti Nail Art pe care ar trebui sa ii urmaresti pe Instagram daca esti pasionata de modele de unghii

Modele de unghii din culisele prezentarilor de moda, modele de unghii de la cei mai faimosi manichiuristi sau din cadrul saloanelor de cosmetica americane. Cu toate acestea poti fi la curent daca alegi sa ii urmaresti pe acesti artisti pe paginile acestora de Instagram.

1. Shopncla. Ultimele tendinte din L.A. si modele de unghii creative iti sunt propuse zilnic pe aceasta pagina a brandului NCLA. Revistele de moda sustin ca aceasta pagina ar fi vizitata chiar si de Beyonce.

nail art instagram shopncla

 

2. Deborah Lippmann. Imagini din culisele prezentarilor de moda haute couture pentru care Deborah Lippmann realizeaza modelele de unghii, culori de oja in tendinte purtate de vedete si multe alte surse de inspiratie zilnica.

nail art instagram deborah

3. tombachik, celebrul manichiurist responsabil de multe dintre modelele de unghii purtate de vedete precum Zoey Deschanel sau Jenifer Lopez.

nail art instagram tombachik

4. jinsoonchoi, manichiurist celebru si dezvoltatorul ojei de unghii care ii si poarta numele, posteaza permanent modele de unghii realizate cu aceasta oja.

nail art instagram jinsoonchoi

5. mpnails, Madeline Poole este ambasador al brandului Sally Hansen si publica suficient de des modele de unghii inedite din randul carora te poti inspira.

nail art instagram mpnails

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.