zoot

5 alte moduri in care-ti poti usca parul cu uscatorul

Fii creativa, draga mea! Exista si alte optiuni pe langa uscarea parului cu peria de volum. Chit ca esti intr-o criza acuta de timp (Stim, tuturor ni se intampla!) sau pur si simplu vrei sa imprimi o alta textura parului tau, iata alte sapte moduri prin care-ti poti usca parul cu peria:

par 1

Foto: Image.net

  1. Usuca-ti parul cu capul aplecat

Nici nu te gandi sa introduci peria de volum in parul ud, proaspat spalat. Ideal ar fi sa ai timpul necesar pentru a-l lasa sa se usuce natural in proportie de 70% dar daca nu dispui de niciun ragaz, apleaca-ti capul si foloseste uscatorul cu difuzor. Pana ajunge aproape uscat, foloseste-ti degetele, apoi peria de volum sau peria plata. Vei ajunge sa-ti usuci parul in doi timpi si trei miscari, obtinand o textura acceptabila pentru orice tip de coafuri.

par 2

Foto: Image.net

  1. Usuca-ti parul dupa ce l-ai prins in mini cocuri

Si vei obtine imediat o textura ondulata cu care poti crea diverse coafuri dezordonate. Sectioneaza-ti parul in mai multe parti, rasuceste suvita de par si infasoar-o in jurul bazei apoi prinde-o cu o agrafa. Aplica caldura cu ajutorul difuzorului, verifica fiecare coc in parte daca este uscat apoi elibereaza. Joaca-te cu degetele prin par pana ii imprimi textura dorita.

par impletit

Foto: Image.net

  1. Usuca-ti parul dupa ce l-ai impletit

Sectioneaza-ti parul si impleteste-ti cateva cozi folosind cea mai simpla tehnica de impletit: clasica impletitura in trei suvite. Usuca-le cu ajutorul uscatorului cu difuzor, lasa-le sa se raceasca apoi despleteste parul. Vei obtine instant bucle lejere, de plaja pe care le poti purta ca pe o coafura de sine statatoare sau te poti ajuta de textura obtinuta pentru a realiza coafuri dezordonate.

perie plata

Foto: BeautySpell.ro

  1. Usuca-ti parul cu o perie plata

Dupa ce parul ti s-a uscat natural in proportie de peste 70% (sau ai trisat folosind uscatorul cu difuzor), periaza-ti usor parul cu o perie plata, fa-ti cararea si usuca-l suvita cu suvita pentru a obtine o textura dreapta fara a mai incalzi placa de par.

par uscat pe bigudiuri

  1. Usuca-ti parul dupa ce l-ai pus pe biguriuri

Si vei obtine cele mai inedite bucle cu care te poti prezenta chiar si la un eveniment monden. Daca vrei sa recreezi efectul bigudiurilor electrice, aseaza-ti o casca din plastic pe cap si introdu uscatorul cu difuzor creand un mediu cald in care suvitele se usuca mai repede pe bigudiuri.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.