zoot

4 tipuri de coc cu gogoasa de par (Video)

Gogoasa de par se dovedeste a fi de un real folos atunci cand vrem un coc rapid, voluminos si sofisticat. Nu trebuie sa ai un par dens sau sa detii abilitati de hair stilist. Tocmai de asta ne place si ti-o recomandam si tie.

Video: 4 tipuri de coc cu gogoasa de par

(min: 0.46 – min. 2:24) Pentru primul coc cu gogoasa ve iavea nevoie de o textura a parului usor ondulata. Tehnica ar merge si pe parul drept dar risti sa il incurci sau sa nu stea daca firul este moale si lucios. Dupa ce ti-ai ondulat parul spre varfuri, prinde-ti o coada de cal joasa intr-o parte. Introdu coada de cal prin gogoasa. Ia suvite mici, rasuceste-le si trage de varful catorva fire de par pentru a-l aduce la baza. Suvitele astfel obtinute se prind pe rand in jurul gogosii. Avand volum, mai mult ca sigur gogoasa nu o sa se vada. Obtii un coc romatic, dezordonat, ideal pentru o iesire la restaurant sau chiar la o ocazie mai speciala.

(min: 2.42 – min. 3:55) Pentru a doua propunere de coc cu gogoasa, iti vei prinde parul intr-o coada de cal inalta, in varful capului. Vei introduce coada prin gogoasa de par si o vei infasura peste gogoasa pana cand acopera toata gogoasa. Apoi asigura coafura cu multe agrafe. Vei obtine o alternativa la cocul balerina, dezordonat si mult mai chic.

(min: 4.00 – min. 5:35) Pentru a treia propunere vei porni de la parul adus pe spate si vei prinde gogoasa de par cu ajutorul agrafelor undeva pe mijlocul capului sau spre baza daca vrei un coc mai jos. Vei lua suvite din laterale si de jos, introducandu-le in gaura gogosii de par. Fixeaza coafura cu fixativ.

(min: 5.35 – min. 6:30) Pentru ultima propunere iti vei prinde o coada de cal medie si vei introduce doar varfurile cozii in gogoasa, urmand sa infasori coada peste gogoasa si sa o prinzi la spate cu agrafe. Va trebuie sa stilizezi coafura si in laterale astfel incat sa nu se observe gogoasa. Vei obtine un coc chignon interesant. Foloseste un elastic transparent pentru ca risti ca aceasta sa se vada la spate.

Coc la secunda? Incearca extensia coc care se prinde foarte usor cu ajutorul clemelor:

coafuri super rapide. coc la secunda. coc extensii

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.