zoot

4 Lucruri de care trebuie sa tii cont cand alegi sa-ti ascunzi cearcanele

Trucuri cum sa ti ascunsi cearcanele
Foto: Image.net

Anticearcanul poate sterge urmele unei nopti pierdute, redand acel aspect proaspat al tenului dar stii sa-l folosesti corect? Iata patru lucruri de care trebuie sa tii cont pentru o aplicare ireprosabila.

1. Pregateste-ti pielea

Eficienta anticearcanului si felul in care se vede pe ten depind de conditia pielii. Pregatirea zonei sensibile de sub ochi incepe cu o seara inainte cand se aplica un ser special, responsabil de acel aspect suplu si bine hidratat al pielii cu care te trezesti dimineata. Hidratarea se repeta inainte de aplicarea anticearcanului. Iti recomandam sa folosesti o crema special formulata pentru zona din jurul ochilor si sa astepti ca aceasta sa se absoarba pe deplin in piele. Daca n-ai rabdare cateva minute ca formula sa intre in piele, risti ca anticearcanul sa alunece sau sa formeze cute inestetice.

2. Alege cu atentie culoarea si formula anticearcanului

Decat sa mergi cu o formula si un ton ales incorect, mai bine sari peste aplicarea anticearcanului pentru ca-tii face mai mult rau decat bine. Este important sa ceri consiliere asistentei de vanzare in alegerea formulei si a culorii care se potriveste perfect cu tonul si tipul tenului tau. Nu-ti fie teama sa experimentezi diferite testere pana gasesti anticearcanul potrivit.

3. Aplica-l cu un buretele special

Daca nu dispui de aplicator special, poti folosi buricul degetului inelar. Uleiurile naturale ale pielii si caldura degetului permite produsului sa se intinde bine. Cu toate acestea, pentru un efect air-brushed, foloseste un buretel special precum Beauty Blender si miscari scurte si dese de tapotare.

4. Fixeaza-l cu pudra

Desi imediat dupa aplicare poate arata fara cusur, la interval de cateva ore, anticearcanul se poate strage, formand cute. Aici intervine pudra translucida care-l fixeaza si ascunde ridurile fine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.