zoot

4 Impletituri coada de peste pe care vei vrea sa le porti in vara lui 2015 (Video)

Incorporeaza impletitura coada de peste in cele mai inedite impletituri in vara lui 2015. Urmarind aceste tutoriale pas cu pas vei putea recrea coafurile propuse pentru acest sezon cald:

1. Impletitura coada de peste coronita

Periaza-ti parul, fa-ti o carare pe mijloc apoi adu-l in parti. Impleteste o coada de peste in fiecare parte si prinde-o la varfuri cu ajutorul unui elastic transparent. Trece fiecare coada impletita peste cap, prinzand-o cu agrafe. Dezordoneaza usor textura pentru un look sic, lipsit de efort.

2. Bentita din impletitura coada de peste

Nu stii ce sa faci cu bretonul sau vrei o solutie rapida ca parul sa nu-ti mai intre in ochi. Incearca impletitura bentita avand la baza tehnica coada de peste. Vei folosi aceeasi tehnica doar ca de aceasta data suvitele care se trec in interior sunt imbogatite cu sectiuni de par din laterala. Pentru a manevra mai usor coafura, sectioneaza-ti parul neincorporat in impletitura si prinde-l cu un clips.

3. Cocul din impletitura coada de peste

Niveleaza-ti parul si prinde-ti o coada de cal inalta cu ajutorul unui elastic. Apleaca capul si impleste coada pana la varfuri. Fixeaza cu un elastic transparent. Slabeste usor impletitura, tragand de sectiunile mici formate pe laterala apoi infasoara impletitura in jurul elasticului. Fixeaza coafura cu ajutorul unor agrafe.

4. Mohawk fals

O coafura ideala pentru petreceri recreaza tunsoarea cu creasta din impletitura coada de peste. Parul este dat pe spate, sectionata partea de mijloc, iar cu capul usor aplecat se impleteste coade peste pana la baza gatului, unde se aduce tot parul intr-o coade de cal joasa. Se slabeste impletitura, trangadu-se usor de buclele formate pe laterala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.