zoot

Conturarea nasului: 4 feluri in care iti poti contura nasul

Iat-o pe Michelle Dy aratandu-ti patru modalitati de a-ti contura nasul. Conturarea nasului a  devenit o practica comuna in cazul iubitoarelor de machiaj. Un contur subtil iti poate subtia nasul insa o conturare exagerata te va face sa pari ridicola. Asa ca uita-te de doua ori in oglinda inainte de a iesi pe usa, eventual la lumina naturala de afara.

  1. Folosind o pensula de blending si fond de ten mineral pudra in nuanta maro inchis. Pensula este cea care confera blendingul perfect. Asigura-te ca nu exista linii de demarcatie.
  2. Folosind un burete cosmetic subtire. Vei incepe de la baza spre podul nasului. Buretele poate crea linii dure asa ca asigura-te ca blendingul este unul perfect.
  3. Folosind o pensula de fard plata. Aceasta tehnica necesita nu numai practica cat si o mana indemanatica pentru ca linii trase de pensula de fard plata sunt foarte precise. Fara un blending corespunzator, liniile se pot vedea cu ochiul liber.
  4. Folosind propriile degete. Michelle isi foloseste degetul mijlocul pe care aplica fondul de ten pudra. Degetele, in schimb, nu asigura un blending perfect precum pensula insa in lipsa acestora tehnica devine utila.

4 feluri in care iti poti contura nasul

O alta metoda interesanta consta in aplicarea unui iluminator fara particule stralucitoare pe podul nasului si amestecat cu tuse fine de fond de ten. Bineinteles, cu ajutorul pensulei.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.