zoot

4 Coafuri care-ti garanteaza o aparitie wow

Daca iti doresti sa porti o coafura care-ti garanteaza o aparitie wow, iata propunerile noastre pentru acest sezon: coafuri versatile, a caror tehnica probabil o stii, coafuri cu care nu poti da gres atunci cand iti doresti o aparitie memorabila, Completeaza cu succes o tinuta de seara si un machiaj perfect:
 

coafuri wow

 

Foto: Image.net

 

  • Buclele, coafuri ideale atunci cand esti in pana de inspiratie sau pur si simplu vrei sa mergi la sigur. Stii ca tip de bucle te prinde bine, detii deja un ondulator si un spray de fixare. Nu-ti mai lipseste decat un strop de rabdare pentru a le da finish-ul perfect. Desi exista atat de multe tipuri de bucle pe care le poti obtine cu sau in lipsa unei surse de caldura, pentru o aparitie wow iti recomand buclele hollywoodiene old-school, o coafura clasica care nu-si va pierde popularitatea curand.
  • Impletiturile nu pot lipsi de pe lista coafurilor cu aspect wow iar dintre toate tipurile de impletituri care-ti garanteaza o aparitie incantatoare, impletitura coada de peste se numara printre favoritele noastre. Avand la baza o tehnica simpla, impletitura coada de peste il are pe <vino-n ‘coa> si te atrage instant. Daca vrei sa obtii o adevarata capodopera de art, ia in considerare cateva extensii de clip-on. Vei fi uimita de volumul propriului par.
  • Updo-urile. Lejere si aparent dezordonate, updo-urile moderne sunt o alegere inspirata pentru o aparitie wow, mai ales daca porti o rochie cu spatele gol sau un top fara umeri. Aspectul dezordonat este doar unul de fatada caci , in fond, sunt coafuri cautate, cu o simetrie care place ochiului.
  • Coafurile retro. Recreaza propria varianta a unei coafuri vintage, chit ca vorbim de buclele Marcel sau bretonul rulat pe frunte, coada de cal joasa cu foarte mult volum sau quiff-ul. Iti vor da o nota aparte, parca desprinsa dintr-un film vechi, in care tu esti actrita principala.

Inspira-te din galeria foto de mai jos:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.