zoot

3 Retete de scrub natural pentru corp

Pregateste-ti acasa una dintre cele trei variante de scrub natural pentru corp, din ingrediente comune si accesibile, exfoliandu-ti pielea in mod regulat. Prin indepartarea celulelor moarte, pielea devine catifelata si moale.

retete scrub natural pentru corp

 

1. Scrub natural de corp pe baza de faina de ovaz

Un ingredient natural accesibil si usor de procurat, cu proprietati excelent de exfoliere. Se poate forma o pasta simpla din faina de ovaz si apa, cu ajutorul careia se freaca usor intregul corp sau se poate combina cu miere sau pasta de avocado pentru a obtine un scrub cu efecte de hidratare.

2. Scrub natural de corp pe baza de sare

Usor de preparat si depozitat, scruburile de corp pe baza de sare vin cu rezultate excelente. De regula se amesteca in proportii egale cu ulei vegetal, iar daca ti-a ramas dupa prima utilizare, il poti pastra intr-un recipient inchis in frigider. Cea mai simpla reteta de scrub natural pe baza de sare consta in amestecarea unei cescute de sare roz de Himalaya cu o ceasca de ulei de migdale sau de masline.

3. Scrub natural de corp pe baza de zahar

Un alt ingredient pe care-l gasesti in orice bucatarie, are puternice proprietati exfoliante. Zaharul organic brun se poate amesteca cu ulei vegetal , miere, gel aloe vera si vitamina E pentru a obtine un scrub hidratant, care-ti lasa pielea moale si placuta la atingere.

Dupa exfolierea pielii, clateste bine si aplica o crema hidratanta, efectuand un scurt masaj.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.