zoot

3 modele de unghii ESSIE perfecte pentru primavara lui 2014

Oja Essie este preferata ta?  Atunci priveste sugestiile Essie mai jos:

1. Model de unghie dublu french

Un model de unghie atat de proaspat, tocmai potrivit pentru sezonul de primavara. Iata ce oje Essie iti sunt necesare: Spin the Bottle (pentru baza), I’m Addicted (pentru tipsul frantuzesc) si Vices Versa (pentru linia dubla).

modele de unghii essie 1

Cum se obtine acest model de unghie? Se aplica ulei de cuticule si se imping spre baza. Se curata unghia si se aplica o baza de unghii sau un tratament Essie. Se aplica doua straturi de oja Essie Spin the Bottle si se asteapta ca acestea sa se usuce. Cu ajutorul ojei Essie I’m Addicted se realizeaza tipsul frantuzesc, printr-o miscare continua de la stanga la dreapta (poti folosi sabloane de manichiura frantuzeasca daca nu ai dexteritate). Pentru linia dubla se foloseste o pensula subtire de nail art imbibata in oja Essie Vices Versa. Pentru rezistenta se aplica un top coat.

2. Model de unghie duo

Un model de unghie in doua culori ale primavarii. Iata ce oje Essie iti sunt necesare: Cocktails & Coconuts si vestita nuanta Resort Fling.

modele de unghii essie 2

Cum se obtine acest model de unghie? Se aplica ulei de cuticule si se imping spre baza. Se curata unghia si se aplica o baza de unghii sau un tratament Essie. Se aplica un strat de oja Essie Cocktails & Coconuts si se asteapta ca aceasta sa se usuce bine. Se aplica o banda decorativa pentru unghii in diagonala pentru a delimita cele doua portiuni ale manichiurii duo (Se poate folosi ca inlocuitor scoth avand grija sa-i indepartezi din puterea adeziva lipindu-l inainte pe mana pentru transfer). Se aplica oja Essie Resort Fling pe portiunea ramasa libera si se indeparteaza banda adeziva decorativa sau scotchul. Pentru rezistenta se aplica un top coat.

3. Model de unghie cu dunga

Un model de unghie inedit, potrivit pentru o iesire in oras. Iata ce oje Essie iti sunt necesare: No Place Like Chrome si Romper Room.

modele de unghii essie 3

Cum se obtine acest model de unghie? Se aplica ulei de cuticule si se imping spre baza. Se curata unghia si se aplica o baza de unghii sau un tratament Essie. Se aplica un strat de oja Essie No Place Like Chrome si se asteapta ca aceasta sa se usuce. Se aplica o banda adeziva decorativa sau o banda de scotch, usor inclinata in partea stanga a unghiei (daca lucrezi mana dreapta) pentru a delimita cele doua portiuni. Se aplica un strat (sau doua de oja Essie Romper Room) pe suprafata delimitata si se indeparteaza scotch-ul sau banda. La fel de bine ai putea trasa dunga usor inclinata cu ajutorul unei pensule de nail art, caz in care oja pentru baza unghiei devine Roomper Room. Pentru rezistenta se aplica un top coat.

Credit poze: Essie.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.