zoot

3 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a-ti indeparta tatuajul

Acnee hormonala tratament

Te ingrozeste felul in care tatuajul va arata pe piele la batranete sau regreti semnificatia aleasa? Alege sa-ti indepartezi tatuajul cu laser. Mai jos ai toate lucrurile pe care trebuie sa le stii inainte de a lua o decizie in acest sens.

Procesul este unul de durata

Poate dura luni de zile, daca nu un an sau chiar mai mult. Tatuajele nu dispar dupa prima sendinta cu laser. Cate sedinte sunt necesare? Asta vei afla la prima evaluare. De regula, un tatuaj intr-o singura culoare, de concentratie medie se indeparteaza in 4-8 sedinte, realizate la un interval de 4-6 saptamani, timp in care pielea se recupereaza. Cel mai usor se indeparteaza tatuajele negre.

Pretul indepartarii tatuajului variaza

Nu doar in functie de tehnologia folosita si clinica vizata, ci si de factori ce tin de tatuajul in sine: marime, culoare, tipul cernelei si tehnica folosita,  adancime etc. Va trebuie sa te adresezi fiecarei clinici in parte pentru o evaluare individuala.

Nivelul de disconfort difera de la persoana la persoana

Procedura de indepartare a tatuajului poate crea un disconfort local. Acesta poate fi redus prin aplicarea unui anestezic local anterior. Disconfortul post-procedura poate dura pana la o saptamana dupa procedura. Daca zona prezinta plagi trebuie bandajata pentru cateva zile, dupa care incepe sa se desumfle, se cojeste, iti da senzatii de mancarimi si se regenereaza.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.