zoot

2 Seminarii GRATUITE de beauty si fashion la Sun Plaza, Bucuresti

Sub deviza “Fii altfel, reinventeaza-ti stilul si frumusetea”, Sun Plaza te invita la doua seminarii GRATUITE de beauty si fashion , pe 4 si respectiv pe 18 octombrie.

seminarii de beauty si fashion la sun plaza

  • Detox de garderoba, cu echipa Strike a Pose, Madalina Dragoi si Ailin Ibraim, 4 octombrie 2014, ora 17:00. Afla cu ce trebuie sa iti reinnoiesti garderoba in acest sezon, care sunt piesele vestimentare la care trebuie sa renunti si cum sa pui cap la cap un stil personal, in functie de silueta si nevoile tale personale. Sesiunea este un practica si interactiva, pe parcursul careia vei invata secretele cumparaturilor inteligente, care sa iti puna in valoare frumusetea si stilul personal.
  • Frumusetea se invata, cu Dona Sota, 18 octombrie, ora 17:00. Un expert in beauty iti impartaseste secretele sale dobandita prin vasta experienta. Afla cum sa te ingrijesti si cum sa te intretii, ce produse cosmetice sunt esentiale in trusa cosmetica a femeii moderne, cand e cazul sa intervii la un specialist sau un salon de frumusete. Se vorbeste despre machiaj, piele, ten, par, acoperite intr-un singur seminar.

Seminariile au loc in zona restaurantelor din Sun Plaza, iar participarea este gratuita si se face pe baza de inscriere. Te poti inscrie prin formularul de aici. Bifeaza seminarul la care vrei sa participi si introdu datela tale de contact pentru confirmare.

Credit foto: Image.net

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.