zoot

12 tunsori de incercat la 20 de ani in functie de personalitate

Parul bine ingrijit este o arma a seductiei, indiferent de varsta. La varsta de 20 de ani poti experimenta mai multe stiluri, cautand-o pe cea care te reprezinta cel mai bine. Tunsoarea iti poate reflecta varsta sau te poate face sa pari mult mai matura, desi anii trec atat de repede incat este indicat sa profiti de tinerete.

Tunsori par scurt

Cand esti tanara poti ‘scapa’ cu orice tip de tunsoare. Daca alegi sa te tunzi scurt, faci o declaratie de moda, iti exprimi individualitatea si lasi coafura sa vorbeasca de la sine (vezi Miley Cyrus). Cand alegi tunsori pentru par scurt, ai grija sa nu cazi in capcana de a semana cu mama ta. O tunsoare scurta usor rebela, asimetrica si cu varfurile filate poate fi exact ceea ce ai nevoie daca alegi sa porti parul scurt, desi, in majoritatea cazurilor, lungimea parului scade proportional cu varsta, iar daca alegi sa porti parul scurt la 20 de ani, ma indoiesc ca il vei purta lung la 50. Cu toate acestea, varsta de 20 de ani este cea a ‘toanelor’, a impulsurilor de moment, a schimbarii radicale de infatisare, a trimiterii de mesaje subliminale prin tunsoare si coafura. Este o varsta care iti permite sa te regasesti si sa te razgandesti.

tunsori par scurt.
Poze tunsori: Flickr.com CC / Kingsley Huang
tunsori par scurt
Poze tunsori: Flickr.com CC / David Shankbone

Tunsori par mediu

Tunsorile asimetrice, cu aspecte edgy sunt o declaratie de moda pe care o poti face la 20 de ani, varsta la care iti poti asuma riscuri, chiar si inutile, numai de dragul de a experimenta. Tunsoarea bob nu este doar preferata femeilor mature, ci si a tinerelor dornice de o coafura individualizata dar si practica. Iti poti arata varsta si sa fii extrem de dulcica cu o tunsoare pana la umeri cand ai 20 de ani. Insa, trebuie sa te gandesti si la un alt aspect. Tot aceasta este varsta la care iti vei gasi primul job iar anumite industrii sunt mai conservatoare decat altele. Ca artist vei putea trece neobservata cu o tunsoare a la Rihanna, insa la baza scarii corporative va trebui sa mizezi pe o tunsoare mai putin iesita din comun.

tunsoare par scurt. tunsoare par ras intr-o parte
Poze: Flickr.com CC / Eva Rinaldi
 tunsori par mediu 2014
Poze: Flickr.com CC / Eva Rinaldi

Tunsori par lung

Parul lung este cu atat mai frumos la 20 de ani cu cat este sanatos si stralucitor fara a avea nevoie de mult produs de styling. Parul lung iti permite sa iti schimbi coafura zilnic. Daca in unele zile te vei multumi cu o coafura obtinuta prin simpla uscare cu peria, alteori vei vrea sa incerci coafuri deosebite de ocazie iar lungimea parului iti permite orice fel de experiment.

Parul lung este sexy, indiferent de textura si tunsoare dar buclele nu fac altceva decat sa iti sporeasca puterea de seductie. Incearca orice tip de bucle la 20 de ani, de la cele salbatice si ispitoare la buclele usoare, de plaja. Sunt un mod extraordinar de a-ti pune in evidenta feminitatea abia descoperita.

tunsori par lung
Poze: Flickr.com CC / Eva Rinaldi
tunsori par lung
Poze: Flickr.com CC / David Shankbone

Parul lung si drept, tunsoarea preferata a barbatilor, este ultima arma a seductiei. De cele mai multe ori nu ai nevoie decat de o simpla uscare cu peria pentru volum pentru a inspira feminitate din cap pana in picioare. Lungimea depinde intr-o mare masura de densitatea parului tau. Un par rar si lung nu va incanta privirea, intru-cat tinde sa se rareasca si mai mult spre varfuri. O palma peste umeri devine, in acest caz, lungimea ideala.

Varsta de 20 de ani este aceea la care vei arata bine cu orice tip de breton. Bretonul lung si drept, peste sprancene confera mister unei fete ovale sau in forma de inima, cel filat pana la perciuni sau lung pana la barbie flateaza fata rotunda. Asculta de sfaturile stilistului atunci cand alegi o tunsoare cu breton.

tunsori par lung si drept
Poze: Flickr.com CC / Eva Rinaldi
tunsoare par lung cu breton
Poze: Flickr.com CC / avrilllllla

Vrei sa porti breton fara a-ti taia chiar si un centimetru din par? Incearca bretonul din extensii de par de tip clip-on (natural sau sintetic). Nu te tunzi. Nu risti sa nu-ti stea bine. Il poti tunde / vopsi / aranja dupa bunul plac iar cand te saturi de el… il detasezi printr-o singura apasare de clip.

Tunsorile filate, in scari arata nemaipomenit pe un par lung. Pot da un volum incredibil chiar si unui par rar, iti vor scoate in evidenta structura osoara si vor conferi miscare parului ceea ce imprima o naturalete cautata in mod involuntar de privirea celor care te admira.

tunsori par lung
Poze: Flickr.com CC / Eva Rinaldi
tunsori par lung
Poze: Flickr.com CC / Eva Rinaldi
tunsori par lung
Poze: Flickr.com CC / David Shankbone
tunsori par lung
Poze: Flickr.com CC / David Shankbone

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.