zoot

12 feluri in care sa te dai cu tus (Video)

Atat de popular, sezon dupa sezon, tusul nu dezamageste niciodata. De la un contur subtire  care intensifica privirea la un machiaj cu tus grafic, vloggerita Julia Graf iti prezinta 12 feluri in care te poti da cu tus. Mai mult, pentru fiecare varianta iti recomanda tusul potrivit: tip stilou, cu pensula, sau gel. Un tutorial pas cu pas pe care fiecare tanara care se intreaba <Cum sa ma dau cu tus> ar trebui sa-l urmareasca.

 

12 feluri in care sa te dai cu tus (Video)


Intotdeauna alege felul in care te dai cu tus in functie de context. Nu vei vrea sa pari nici prea cocheta pentru un mediu corporativ dar nici prea putin aranjata pentru o iesire in club. Dozeaza cantitatea de tus folosita in functie de propriile tale trasaturi si varsta. Ai doisprezece optiuni dintre care poti alege.

 1. Linia simpla cu tus. Poti folosi un eyeliner lichid sau un tus gel. Se da o tusa fina de eyeliner cat mai aproape de linia de crestere a genelor pentru a intensifica privirea. Poate constitui un machiaj de sine statator, poate fi estompat cu un fard maro aplicat peste pentru un machiaj de birou sau poate fi punctul de pornire pentru un machiaj mai elaborat.
 2. Linia cu codita.O alta metoda populara de a te da cu tus porneste de la linia simpla careia i se adauga o codita, ghidandu-te dupa forma ochiului. Aceasta poate fi usoara sau pronuntata in cazul unui machiaj de seara.
 3. Machiaj cu tus cu linie dubla. Fata de linia cu codita creaata anterior, vei trasa o a doua linie sub prima, pornind de la jumatatea pleoapei inferioare.
 4. Linia de tus in machiajul arabesc. Se cunoaste faptul ca tusul este indispensabil,pentru o accentuare exagerata a privirii. Se contureaza puternic colturile interioare ale ochiului, cele doua linii intalnindu-se intr-un punct foarte ascutit, grafic si teatral.
 5. Creeaza contrast folosind un creion alb sau bej deschis aplicat pe conjunctiva ochilor si acestia vor aparea mai mari.
 6. Machiaj cu tus grafic care se continua in pliul ochiului. Umple acest spatiu cu farduri si ai obtinut un machiaj grafic de club.
 7. Tusa anilor ;60: intensa, groasa, scurta, usor ridica spre colturile externe ale ochilor, doar pe pleoapa superioara.
 8. Linia de tus dubla colorata. Dupa prima linia trasata, contureaza cu o linie de tus colorata. Iti sugerez albastrul inchis.
 9. Linia de tus pe partea inferioare a ochilor, un truc ca genele sa para mai dese.
 10. Machiajul smudge. Cu o pensula smudge se amesteca creionul dermatograf aplicat pe pleoapa superioara obtinand rapid un smokey eyes.
 11. Ochi de felina cu tus. Poti folosi o bucatica de scotch pentru a obtine linia perfecta. Estompeaza linia de tus cu fard negru.
 12. Machiaj grunge. Aplica un blush incolor pe pleoapa superioara.

cum sa ma dau cu tus

 

Foto: Julia Graf, Youtube.com/ MissChievous

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.