•  
 •  

10 trucuri pentru a ti schimba instant dispozitia

Ai la indemana doar cateva minute pentru a-ti recapata buna-dispozitie, calmul, focusul si atitudinea pozitiva? Aceste trucuri nu-ti cer mai multe de atat si functioneaza de fiecare data.

 1. Asculta muzica ritmata

Fa-ti un playlist cu melodiile care te bine-dispun si te energizeaza instant. Ori de cate ori te simti sleita de puteri, porneste playlist-ul care-ti transmite energie si incarca pozitiv.

 1. Razi

Urmareste un filmulet haios. Poate unul cu animale te-ar bine-dispune. Rasul poate fi cel mai bun medicament. S-au intalnit cazuri in care pacienti bolnavi de cancer au fost vindecati prin terapia rasului. Daca este atat de puternic, imagineaza-ti ce poate face pentru dispozitia ta imediata. Cultiva-ti simtul umorului.

 1. Repeta o afirmatie pozitiva

Sari din pat si spune-ti ‘Ziua asta va fi minunata!’ Chiar daca ai varsat cafeaua pe aragaz sau nu curge apa calda, continua sa-ti spui “Ziua asta va fi minunata!”

 1. Fa orice fel de miscare

Iti schimba instant starea, te incarca de energie. Lupta impotriva depresiei si promoveaza tineretea. Urca scari, stai in picioare in timp ce vorbesti la telefon, mergi in loc de a conduce, parcheaza mai departe, foloseste un aparat de fitness. Danseaza.

Orice fel de activitate care te transfera intr-o stare mobila, este una buna pentru a-ti schimba dispozitia.

 1. Tine un jurnal

In care sa treci toate lucrurile bune care s-au intampla si lucrurile pentru care esti recunoscatoare.Practica recunostintei te incarca pozitiv iar pe termen lung iti dezvolta o atitudine pozitiva.

 1. Indreapta-ti spatele

Controlandu-ti postura, iti controlezi buna dispozitie, capeti incredere in tine si entuziasm pentru diferite sarcini.

 1. Aprinde un betisor parfumat

O lumanare sau alimenteaza dispozitivul de aromaterapie cu esente de portocal sau levantica. Efectele se simt imediat, te simti mai revitalizata, mai calma, mai relaxata si mai pozitiva.

 1. Trage jaluzelele

Daca vrei sa te incarci cu energie si atitudine pozitiva instant, deschide jaluzele si lasa soarele sa-ti sarute intregul trup de cum te trezesti de dimineata.

Daca ai timp, fa o plimbare de cateva minute, in aer liber, in bataia soarelui.

 1. Fa ordine pe birou!

De multe ori ingramadirea diverselor acte si obiecte pe biroul tau te preseaza, te apasa intr-un fel inexplicabil, la fel cum nu poti explica nici sentimentul de descarcare / destindere / usurare dupa ce ai pus toate lucrurile in ordine.

 1. Respira adanc

Ia o pauza si concentreaza-te pe respiratie, chit ca esti acasa sau la birou. Inspira usor pe nas si expira pe gura. Vizualizeaza cum te eliberezi de orice gand negativ cand expiri.


 •  
 •  
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

dyfashion.ro

Logo mic revista fucsia

Fucsia – O diferenta de nuanta in viata femeii moderne!

answear.ro