zoot

10 trucuri de machiaj utile (Video)

Trucuri de machiaj? Toate avem cativa asi in maneca cand vine vorba de propriul aspect. Cei de la BuzzFeed S-au gandit sa le aduce in cadrul unui singur videoclip care vine cu instructiuni clare. Nu ai cum sa dai gres. Iata lista cu cele 11 trucuri:

  1. Stii unde sa aplici anticearcanul? Sub zona de sub ochi vei spune. Da, dar daca aceasta are un efect ilumator il poti folosi in colturile interne ale ochilor, pe podul nasului, mijlocul fruntii si barbie, zonele in care lumina cade in mod natural.
  2. Stii cum se foloseste bronzerul? Atunci acest truc este pentru cele care exagereaza cu aplicarea lui. Dupa ce ai luat bronzer pe pensula, scutur-o usor pentru a indeparta excesul.
  3. Stii cum sa aplici bronzerul? Tine minte forma cifrei ‘3’ frunte, pometi si linia maxilarului, intinzand spre gat.
  4. Folosesti un aparat de curbat genele? Curbeaza-le intai la radacina, tine apasat pret de cateva secunde apoi curbeaza varfurile.
  5. La fiecare a cincea aplicare a rimelului, curata pensula cu ajutorul unui servetel. Vei evita astfel genele incarcate
  6. Rimeleaza-ti inclusiv genele din colturile interne ale ochilor cu ajutorul varfului periutei de la mascara.
  7. Intensifica-ti privirea aplica eyeliner sau creion dermatograf pe interior.
  8. Daca nu ai un blush la indemana poti folosi rujul pe post de blush crema.
  9. Foloseste buricul degetului inelar pentru a aplica anticearcanul prin miscari de tapotare. Tot cu ajutorul degetului poti aplica rujul tip ‘stain’ sau blush-ul crema.
  10. Aplica un iluminator in colturile interne ale ochilor si pe arcada, sub punctul cel mai inalt al sprancenelor pentru a avea o privire luminoasa.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.