zoot

10 moduri in care iti poti coafa parul tuns scurt (VIDEO)

Parul scurt este in tendinte, o adevarata declaratie de stil a femeilor puternice pe care nu poti decat sa le admiri. In acelasi timp, vei realiza ca optiunile de coafare sunt din ce in ce mai restranse, cand, evident, nu mai poti recurge la cozi de cal, impletituri sau updo-uri diverse.

Pentru a coafa parul tuns scurt ai nevoie de putina creativitate dar si de produse de styling corespunzatoare. De multe ori totul se rezuma la textura parului, inlesnita de spuma de par daca vrei un par cu volum si ciufulit sau gel, cand vrei o tunsoare wet sau rebela, cu tepi usor pronuntati. Alteori poti obtine onduleuri usoare prin aplicarea unui spray pe baza de sare. Redken iti propune 3 modalitati de a-ti coafa parul scurt. Prima este o coafura pixie, atat de populara in zilele acestea, urmata de o coafura boyish in care parul este dat cu gel si, in final, coafura cu volum jucaus. Atfel, in functie de produsul de styling ales poti obtine coafuri diferite pentru par scurt.

Coafuri par scurt in functie de produsul de styling ales

Alteori vei vrea sa iti coafezi parul scurt intr-o maniera romantica iar cel mai bun instrument care te ajuta sa obtii bucle lejere daca ai par scurt, ramane placa subtire de indreptat parul. Bucle obtinute astfel par deosebit de naturale si le poti stiliza dupa bunul plac. Iti place coafura dezordonata de mai jos?

Coafuri par scurt cu bucle


Iar cand vrei sa variezi coafurile pentru par scurt, urmareste tutorialul de mai jos in care vei gasi 6 modalitati de a-ti coafa parul tuns pixie. De la look-ul wet, atat de popular in acest sezon, la carare exagerata intr-o parte, o alta tendinte pe care nu o poti neglija in 2014, la coafuri indraznete sau rebele, cu parul ciufulit si dezordonat. Sau poate preferi ultimul look, rock?

Cum sa-ti coafezi parul scurt in 6 moduri diferite

Credit imagine: Flickr.com CC /  Gage Skidmore

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.