zoot

10 modele de unghii inedite (Foto). Incearca-le si tu

Daca te-ai saturat de manichiura ta clasica si vrei sa incerci modele de unghii si tehnici noi, avem 10 propuneri pentru tine. Unele mai simple altele mai usoare. Unele necesita instrumente speciale pe care le gasesti online sau in orice magazin nail art. Cert este ca toate cele zece sunt deosebite iar acum te las sa te inspire.

Vezi si alte modele de unghii

  • Manichiura Yin si Yang colorata. Dupa ce s-a uscat primul strat de oja aplicat pe toata suprafata unghiei, alege o culoare cu cateva tonuri mai deschisa (amesteca aceeasi culoare cu alb) si traseaza un val. Ia un instrument de punctare si puncteaza cele doua puncte.

unghii (1)

Credit poze: xoxoalexisleigh.com

  • Manichiura Chanel. Sau orice alt brand apreciezi. Odata cu ‘logomania’ creata in jurul brandurilor in aceasta primavara, vei gasi numeroase aplicatii de unghii cu brandul tau favorit. In modelul de mai jos s-a folosit tehnica de manichiura semiluna, accentuata de o linie de demarcatie alba si o unghie accent cu flori.

unghii (1)

Credit poze: dailycharme.com

  • Manichiura V-chevron speciala. Vrei sa stii cum a fost obtinut modelul de unghii inedit de mai jos? Pe varful unghiei a fost aplicata o banda de scotch cu model, s-a aplicat cel de-al doilea strat dupa care s-a indepartat scot-ul. Cheia este sa detii un scotch cu model.

unghii (2)

Credit poze: manicurator.com

  • Manichiura cu flori. Pe o baza neagra culorile deschise se vad deosebit. Alege pastel si alb dar si un lac cu sclipici pentru a finisa modelul. Petalele se realizeaza fie cu intrumentul de punctare fie cu pensula subtire de nail art.

unghii (3)

Credit poze: nailsinnippon.blogspot.com

  • Manichiura in dugi. Pentru a obtine acest model deosebit vei colora unghia in cateva straturi verticale diferite ca si culoare. Vei astepta sa se usuce suprafata unghiei si vei aplica fasii de benzi decorative pentru unghii, una langa alta, la distante cat mai apropiate. Peste, vei aplica un al doilea strat de oja de sus pana jos si la cateva secunde vei indeparta benzile cu ajutorul unei pensete, dintr-o singura miscare.

unghii (6)

Credit poze: makeupwithdrawal.com

  • Manichiura cu bulinute. Poate fi inedita atunci cand punctezi dupa un sablon si alegi cu inspiratie culorile. Modelul de mai jos poate fi un sablon pentru tine. Foloseste-te de ambele capete ale instrumentului de punctare (poate fi inlocuit cu varful unui pix, cu o agrafa sa scobitoare)

unghii (2)

Credit poze: blognailedit.co

  • Manichiura cu aspect de ziar. Deosebita si se realiza atat de usor. Ai nevoie de putin spirt si cateva bucati de ziar. Dupa ce ti-ai aplicat o culoare de baza deschisa (nude sau alb), intinde fiecare bucatica de ziar in spirt apoi preseaza pe unghie si tine apasat pret de 10-15 secunde. Modelul se va imprima. Aplica un lac protector la sfarsit.

unghii (4)

  • Manichiura geometrica. Foloseste-te de banda decorativa de unghii pentru a delimita suprafete geometrice pe care le vei umple apoi cu ajutorul unei pensule subtiri cu diferite culori de oja.

unghii (5)

Credit poze: manicurator.com

  • Manichiura monograma. A aparut la inceputul acestui an si s-a creat o adevarata nebunie in jurul acesteia. Merge de minune cu topurile sau tricourile cu mesaje. Poti cumpara un kit de manichiura pentru acasa care are deja litere pe care le poti imprima pe unghii sau le poti picta cu pensula sau un creion special.

unghii (7)

Credit poze: wondrouslypolished.com

  • Manichiura cu aplicatii. ‘Studs’ cum li se spune in engleza. Le gasesti online sau in orice magazin de nail art si schimba complet infatisarea unei manichiuri.

modele unghii stiletto (1)

Credit poze: fingerpaintedblog.com

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.