zoot

10 impletituri grozave de incercat in primavara lui 2016

Atat de versatile si practice, romantice si boeme, impletiturile sezonului cald debordeaza de jovialitate, provocandu-te sa-ti pui imaginatia la incercare. Ti-am pregatit zece modele de impletituri cu aspect lejer, pe alocuri dezordonat, chic fara cel mai mic efort. Incearca-le!

 

Impletituri primavara 2016

Iata ca nici macar nu trebuie sa stii sa impletesti pentru a obtine o coafura cu aspect de impletituri. Foloseste elastice mici, transparente pentru a prinde partile laterale intr-o coada de cal si rasuceste coada in jurul elasticului. Pozitioneaza alt elastic la distanta de o palma si repeta procedura. Trage usor de buclele laterale pentru un aspect dezordonat.

Impletituri 1
Foto: hairbyjillianjensen

Incorporeaza o impletitura intr-un updo lejer si vei obtine cea mai chic coafura in aceasta vara. Creeaza doua impletituri olandeze pe partile laterale si fixeaza-le la spate cu elastice. Ruleaza parul ramas pe spate si prinde-l in jurul coronitei formate. Pentru a obtine acest aspect plat al impletituri, prinde de scalp fiecare bucla formata cu o agrafa.

[caption id="attachment_57483" align="aligncenter" width="586"]Impletituri 2 Foto: prettyhairxo

Se poarta coafurile ‘pe jumatate’. Half-updo, half top knot sau half-braid. Separa calota si prinde-o cu un elastic subtire, avand grija sa lasi suficient de mult par liber, pe spate. Impleteste coada de cal fishtail si fixeaza cu un elastic subtire varfurile.

Impletituri 3
Foto: modaprints

Adu-ti tot parul intr-o parte si imparte-l in trei sectiuni. Impleteste o sectiune apoi, alaturi de celelalte doua sectiuni executa  o impletitura clasica, in trei suvite.

Impletituri 4
Foto: nailhairstylepost

Lucreaza la textura parului tau, saturand cu un texturizing spray sau sampon uscat, fa-ti bucle lejere cu ajutorul placii de indreptat parul si tapeaza coroana. Impleteste spic invers partile laterale si adu-ti tot parul intr-o coada de cal.

Impletituri 5
Foto: luxyhair

Daca ai parul lung, prinde-ti un mot in varful capului si impleteste varfurile ramase fishtail apoi trece-le in jurul cocului. Vei obtine un aspect modern.

Impletituri 6
Foto: susanka

Fa-ti o impletitura spic la spate si fixeaz-o cu un elastic la baza gatului, lasand parul sa cada pe spate intr-o coada de cal.

Impletituri 7
Foto: luxyhairlove

Executa o impletitura coronita si accesorizeaza-ti parul cu o bentita dragalasa. Acest look poate fi completat de o rochie maxi, vaporoasa si sandale gladiator.

Impletituri 8
Foto: hairandmakeupbysteph

Imita o coafura tip mohawk alegand sa-ti faci o impletitura spic fishtail in varful capului, terminata cu un mot si completate de bucle de plaja.

Impletituri 9
Foto: jaylee_merrill

Foloseste o gogoasa de par pentru a-ti prinde un coc la baza gatului, impleteste varfurile si trece-le in jurul cocului.

Impletituri 10
Foto: clairebaker

Cand vine vorba de impletituri ai numeroase optiuni dintre care te poti inspira. Mizeaza pe o textura dezordonata si vei obtine coafuri moderne, pline de sarm si un aer boem in primavara lui 2016.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.