zoot

10 coronite din flori naturale care anunta sezonul cald

Ai nevoie de putina inspiratie pentru a-ti face o coronita de flori pe care sa o porti la un festival de muzica, la o nunta in aer liber sau chiar si pe strada? Iata o galerie cu zece modele care te pot inspira:

Vrei sa mizezi pe un model minimalist pe care sa-l poti purta in timpul zile, cand iesi la cumparaturi sau la o plimbare in parc cu prietenele? Alege o coronita de par din floarea miresei. Desi este mai degraba o planta de umplutura pentru a scoate in evidenta florile statement, floarea miresei arata grozav si de sine statatoare, transformandu-se intr-un accesoriu de par subtil.

Coronita de par din floarea miresei
Foto: Instagram / flowercrownsociety

Cand nu te poti decide intre marimea florilor, amesteca-le. Asigura-te ca ai cateva flori supradimensionate care aproape ca-ti intra in fata.

Coronita de par din flori naturale
Foto: Instagram / FlowerGirlNYC

Poti adopta aceasta tendinta si cu o coronita understatement din flori de camp.

Coronita de par din flori de camp
Foto: Instagram / LaurenConrad

Daca vrei sa faci o declaratie indrazneata, alege o coronita de par din tradafiri naturali intr-o culoare care te avantajeaza cu adevarat.

Coronita de par din trandafiri albi
Foto: Instagram / Beyonce

Mizeaza pe o explozie de culoare si un amestec de flori mature si muguri care abia incep sa se desfaca.

Coronita din flori naturale pentru par
Foto: Instagram / CrowneofThorns

Pentru ca ‘less is more’.

Coronite flori par
Foto: Instagram / flowercrownsociety

Niciodata nu vei putea da gres cu o coronita din flori de sezon. Super accesibile, aduc o nota proaspata tinutei.

Coronite par flori de sezon
Foto: Instagram / flowercrownsociety

Buclele lejere si impletiturile nu sunt singurele optiuni de styling cand alegi sa porti o coronita de flori pe cap. Arata grozav si peste un updo.

Coronita de flori de par peste coc
Foto: Instagram / flowercrownsociety

Fa-ti o coronita de par dintr-o singura specie de flori.

Coronite frumoase de flori in par
Foto: Instagram / flowercrownsociety

Gaseste modalitate inedita de a purta coronita de par din flori naturale. De ce nu este o palarie din paie cu boruri largi?

Coronita flori peste palarie
Foto: Instagram / flowercrownsociety

Este mai simplu decat crezi sa-ti faci singura o coronita din flori. Inainte sa te dezarmezi, citeste aceste trucuri.

  • Coronitele din flori se pot face din flori naturale sau artificiale. Diferenta consta in faptul ca cea din flori naturale nu va dura mai mult de o zi, poate doua, asa ca este o idee buna sa o pui cap la cap in ziua in care ai de gand sa o porti. Insa, daca folosesti flori artificiale, o poti purta de mai multe ori.
  • Daca alegi flori artificiale, asigura-te ca sunt de calitate. Alege flori artificiale in versiuni colorate, care reusesc sa-si mentina forma si se aproapie foarte mult de varianta naturala.
  • Foloseste articole de umplutura. Cand faci coronite din flori naturale, mizeaza pe o varietate de sortimente, de diferite dimensiuni si culori. Floarea miresei este intotdeauna o alegere excelenta, combinata cu flori de sezon mai mici. Poti folosi trandatiri, margarete sau are flori pline de culoare pe care le gasesti in plin sezon.
  • Ai nevoie de o sarma florala. Sarma sta la baza coronitei de flori. Suficient de maleabila pentru a o putea modela in forma de cerc, ea este fundatia care tine coroana de flori impreuna.
  • Indreapta florile spre exterior. Cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont cand faci o coronita din flori este sa eviti taierea intregii tulpini. Ai nevoie de cat mai multa tulpina pentru a putea introduce sarma florala prin mijlocul ei si pentru a o fixa cat mai bine. Acelasi lucru este valabil si pentru florile de umplutura.
  • Foloseste o panglica pentru a lega coroana. Cand finisezi o coronita de flori, ajuta-te de o panglica alba pentru a lega capetele coroanei astfel incat sa o poti fixa si ajusta cu usurinta in jurul capului.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.