Ai nevoie de putina inspiratie pentru a-ti face o coronita de flori pe care sa o porti la un festival de muzica, la o nunta in aer liber sau chiar si pe strada? Iata o galerie cu zece modele care te pot inspira:
Coronite de par din flori naturale
Vrei sa mizezi pe un model minimalist pe care sa-l poti purta in timpul zile, cand iesi la cumparaturi sau la o plimbare in parc cu prietenele?
Alege o coronita de par din floarea miresei. Desi este mai degraba o planta de umplutura pentru a scoate in evidenta florile statement, floarea miresei arata grozav si de sine statatoare, transformandu-se intr-un accesoriu de par subtil.
Cand nu te poti decide intre marimea florilor, amesteca-le. Asigura-te ca ai cateva flori supradimensionate care aproape ca-ti intra in fata.
Poti adopta aceasta tendinta si cu o coronita understatement din flori de camp.
Daca vrei sa faci o declaratie indrazneata, alege o coronita de par din tradafiri naturali intr-o culoare care te avantajeaza cu adevarat.
Mizeaza pe o explozie de culoare si un amestec de flori mature si muguri care abia incep sa se desfaca.
Pentru ca ‘less is more’.
Niciodata nu vei putea da gres cu o coronita din flori de sezon. Super accesibile, aduc o nota proaspata tinutei.
Buclele lejere si impletiturile nu sunt singurele optiuni de styling cand alegi sa porti o coronita de flori pe cap. Arata grozav si peste un updo.
Fa-ti o coronita de par dintr-o singura specie de flori.
Gaseste modalitate inedita de a purta coronita de par din flori naturale. De ce nu este o palarie din paie cu boruri largi?
Este mai simplu decat crezi sa-ti faci singura o coronita din flori. Inainte sa te dezarmezi, citeste aceste trucuri.
- Coronitele din flori se pot face din flori naturale sau artificiale. Diferenta consta in faptul ca cea din flori naturale nu va dura mai mult de o zi, poate doua, asa ca este o idee buna sa o pui cap la cap in ziua in care ai de gand sa o porti. Insa, daca folosesti flori artificiale, o poti purta de mai multe ori.
- Daca alegi flori artificiale, asigura-te ca sunt de calitate. Alege flori artificiale in versiuni colorate, care reusesc sa-si mentina forma si se aproapie foarte mult de varianta naturala.
- Foloseste articole de umplutura. Cand faci coronite din flori naturale, mizeaza pe o varietate de sortimente, de diferite dimensiuni si culori. Floarea miresei este intotdeauna o alegere excelenta, combinata cu flori de sezon mai mici. Poti folosi trandatiri, margarete sau are flori pline de culoare pe care le gasesti in plin sezon.
- Ai nevoie de o sarma florala. Sarma sta la baza coronitei de flori. Suficient de maleabila pentru a o putea modela in forma de cerc, ea este fundatia care tine coroana de flori impreuna.
- Indreapta florile spre exterior. Cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont cand faci o coronita din flori este sa eviti taierea intregii tulpini. Ai nevoie de cat mai multa tulpina pentru a putea introduce sarma florala prin mijlocul ei si pentru a o fixa cat mai bine. Acelasi lucru este valabil si pentru florile de umplutura.
- Foloseste o panglica pentru a lega coroana. Cand finisezi o coronita de flori, ajuta-te de o panglica alba pentru a lega capetele coroanei astfel incat sa o poti fixa si ajusta cu usurinta in jurul capului.