zoot

10 Coafuri coada de cal care te vor face sa exclami WOW! (Video)

Preferata ta, preferata designerilor sezon dupa sezon, coada de cal nu trebuie sa fie nicidecum banala, ba din contra, iti vom arata zece modele de coafuri coada de cal, atat de sofisticate incat de vor face sa exclami “Wow!”. Am strans pentru tine zece tutoriale video pas cu pas ale celor mai extravagante coafuri coada de cal, atat de populare pe Youtbe. Fa un semn de carte la aceasta pagina si revino ori de cate ori iti pierzi inspiratia sau uiti cum sa le realizezi. Adio coafuri simple si banale!

 

 

1. Coada de cal rasucita in stil frantuzesc (VIDEO)

Apogeul rafinamentului este atins de aceasta coafura simpla coada de cal, rasucita in stil frantuzesc. Secretul coafurii consta intr-un par voluminos, obtinut instant cu ajutorul unor extensii de tip clip-on. Vei incepe prin a adauga un ser pentru stralucirea parului si il vei peria intr-o parte. Folsind un elastic mare, vei prinde o coada de cal joasa, intr-o parte, cat mai aproape de gat. Realizeaza o gaura deasupra elasticului pentru a trece coada prin acest spatiu. Cu ajutorul unui elastic mic, transparent, prinde coada mai jos cu 2 cm. Creeaza un spatiu deasupra elasticului si rasuceste iar varfurile cozii ramase. Indeparteaza elasticul mare si continua pana la varf. Daca vrei un aspect mai dezordonata, poti trage usor de buclele laterale formate prin rasucire.

 

2. Coada de cal cu influente retro (VIDEO)

Intregul secret al acestei coafuri consta in taparea excesiva a coroanei si fixarea acestuia cu ajutorul fixativului pentru par. Dupa ce ti-ai prins parul, ascunde elasticul de par cu ajutorul unei suvite din laterala si onduleaza-ti usor varfurile cu ajutorul unui ondulator.

 

3. Coada de cal semi-impletita (VIDEO)

Nu trebuie sa stii sa impletesti pentru a realiza aceasta coada de cal sofisticata. Inspirata de coafura purtata de Taylor Swift la American Music Awards, Mimi iti explica pas cu pas cum poti obtine aceasta coafura. Iti vei aduce parul intr-o parte si il vei imparti in doua parti. Vei desprinde o sectiune mica din mijoc, o vei trece pe sub sectiunea 2, apoi peste sectiunea 2, pe sub sectiunea 1 si peste sectiunea 1 iar cand a ajuns in mijloc reiei procedura, ca si cum ai realiza cifra 8 imaginara. Chiar daca ti se pare complicat, priveste tutorialul de mai jos sa vezi cat de simplu este in practica.

 

4. Coada de cal exagerat de joasa (VIDEO)

O coafura romantica de zi, inspirata de Vanessa Hudgens, poate fi purtata la spate sau intr-o parte. Vei avea nevoie de o textura usor ondulata si de cateva agrafe de par. Volumul este absolut necesar asa ca daca ai par rar, te-ai putea gandi sa adaugi cateva extensii de tip clip-on. Iti vei aduce parul intr-o parte si vei ondula complet aleotoriu cateva suvite cu ajutorul unui ondulator cu diametru mare. De unde de la mijlocul cozii, vei lua o sectiune larga de par si o vei rasuci de cateva ori in jurul cozii si o vei prinde cu doua agrafe pentru a o fixa. Atat este de simplu. O poti purta intr-o parte sau la spate.

 

5. Coada de cal joasa dezordonata (VIDEO)

Cozile de cal joase si dezordonate sunt in tendinte in acest sezon iar intregul loc secret consta in textura. Dupa ce ti-ai uscat parul strangandu-l intre degete pentru a-i conferi un aspect usor ondulat. Daca ai parul drept si nu ai obtinut o textura suficient de ondulata, onduleaza de la urechi in jos cate suvite complet aleatoriu. Iti vei tapa coroana si vei prinde parul intr-o parte, ascunzand elasticul cu ajutorul unei suvite din laterala.

 

6. Coada de cal linsa (sleek) (VIDEO)

La polul opus fata de coada dezordonata se regaseste coada linsa, aproape cu aspect lins. O astfel de coada de cal a fost realizata de Aveda in cadrul prezentarii Osklen 2014. Textura parulu este foarte linsa iar elasticul este ascuns cu ajutorul a doua suvite laterale trecute una peste alta la nivelul elasticului de par. Vezi in videoclipul de mai jos cat se simplu se realizaza.

 

7. Coada de cal cascada (VIDEO)

Pentru a realiza o coada de cal cascada, vei avea nevoie de cateva agrafe de par si elastice. Coafura incepe prin sectionare, iti sectionezi suvita care cade in cascada peste coada de cal. Partile laterale, cat si partea superioara care va cadea ca o cascada peste coada de cal sunt adanc tapate la radacina si directionate spre spate. Partea din fata (bretonul) poate fi lasat liber sau directionat lejer spre spate.

 

VIDEO INDISPONIBIL.

 

8. Coada de cal funie (VIDEO)

Sa obtii o coada de cal de tip funie este foarte simplu. Nu trebuie decat sa iti prinzi parul intr-o coada inalta, sau joasa, dupa preferinte si tendinte, sa imparti parul in doua sectiuni, rasucind fiecare suvita in directia opusa si apoi una peste alta. Cand ai ajuns la varfuri, prinde-ti parul cu un elastic.

 

9. Semi-impletitura coada de peste (VIDEO)

Pentru a obtine aceasta semi-coada de peste, it vei prinde parul intr-o coada de cal inalta si vei tapa la radacina elasticului. Cand ai obtinut volumul dorit in top, vei incepe impletitura coada de peste de la jumatatea lungimii cozii de cal pana la varfuri. Se imparte parul in doua sectiuni , aducandu-se mereu suvite mici din laterale in mijloc. Catre varfuri iti vei prinde parul cu un elastic. Pentru a obtine mai mult volum, vei trage usor de buclele laterale.

 

10. Coada de cal cu impletituri (VIDEO)

Nu ezita sa introduci impletiturile tale preferate in coafurile coada de cal, vor arata mult mai sofisticate. Un astfel bun in acest sens este dat de coada de cal cu aspect de scara. Dupa ce ti-ai prins parul intr-o coada joasa intr-o parte, vei incepe o impletitura clasica pe partea laterala,imbogatind sectiunea din dreapta permanent cu par din laterala. Ca sa obtii aspectul de scara, ia suvite de par mici. Poti purta aceasta coafura coada de cal intr-o parte sau pe mijloc.

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.